Izvor:
04.12.2019 u 11:52
0

UBICA PEKARKE NA BANOVOM BRDU: Pušten u kućni pritvor!

Ahmo Halilović (60), koji je osumnjičen da je Gordanu Kukolj (37) teško ranio u pekari na Banovom brdu, a potom pucao i sebi u glavu, pušten je u kućni pritvor bez elektronskog nadzora zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Više tužilaštvo u Beogradu tražilo je nakon pucnjave da se osumnjičenom Haliloviću odredi pritvor u Centralnom zatvoru u Beogradu. Međutim, sud je ovu odluku odbio, a kako se saznaje, razlog za to je loše zdravstveno stanje u kojem je Halilović.

– Tužilaštvo se žalilo na ovu odluku suda, međutim Krivično vanpretresno veće potvrdilo je prvobitnu odluku i u odnosu na Halilovića određena je mera zabrane napuštanja stana uz zabranu da prima druge ljude u stan – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Ova odluka suda doneta je 14. novembra, a kako se saznaje, Tužilaštvo je do sada sprovelo više dokaznih radnji, a u narednom periodu biće saslušani svedoci koji su videli pucnjavu.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter