Izvor:
04.12.2019 u 12:21
0

HIT! U FLAŠI VISKIJA KRIO KAMAGRU Nosi na paklon tablete za potenciju (FOTO)

Carinici su na prelazu Horgoš 4. decembra 2019. godine zaplenili 50 kutija sa ukupno 350 kesica kamagre. Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu, na izlazu iz zemlje, stigao autobus švajcarskih regiistarskih oznaka, koji saobraća na liniji Golubac-Bazel.

Na pitanje da li imaju nešto za carinjenje vozači i putnici su rekli da nemaju ništa sem ličnog prtljaga. Tokom detaljnog pregleda autobusa, u prikolici za prevoz prtljaga pronađen je pravougaoni paket uvijen u ukrasnu foliju, za koji se kao vlasnik javio 31 godišnji putnik iz Grocke, tvrdeći da je reč o viskiju koji nosi na poklon.

Carinik je ipak želeo da vidi sadržinu „poklona“, zahtevajući da ga putnik otvori. Sve dok to nije i učinio putnik je insistirao na tome, da je u kutiji viski i da nema smisla kvariti upakovani poklon, cepajući ukrasni papir.

Ispostavilo se da je sumnja carinika bila opravdana, jer kada je „poklon“ konačno raspakovan, ispostavilo se da su u njemu umesto flaše viskija kutije kamagre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter