20°C

Beograd

ČASLAV (24) JE POSLE MESEC DANA PRONAĐEN MRTAV U NJIVI: Prijatelji i porodica NEMI od bola! (FOTO)

TEŠKA TRAGEDIJA KOD SMEDEREVA: Časlav Ž. (24) pronađen mrtav u Moravi!

"Njegovo telo je pronađeno u njivi u petak popodne, blizu mesta gde su mu pre nekoliko dana pronašli automobil. Šta se tačno desilo još ne znamo, rekli su nam da će telo poslati na obdukciju i da ćemo onda biti obavešteni o svemu."

Tužnim glasom, još uvek u šoku i neverici, ovim rečima priča Miljan, prijatelj Časlava Živojinovića (24) koji je u petak popodne pronađen mrtav. Neprestana potraga za Časlavom trajala je od 29. oktobra pa sve do petka popodne, kada je njegovo telo pronađeno u njivi.

- Našli su ga u korovu, u njivi. Nije bilo nikakvih tragova nasilja, niti bilo čega što bi moglo da ukaže na to da mu je neko naudio. Prema onome što su zaključili na licu mesta i što su nam rekli, pretpostavlja se da se Časlav otrovao i na taj način se ubio. Međutim, nama to nisu zvanično rekli jer je njegovo telo tek poslato u Smederevo, odakle će biti prebačeno na Institut sudske medicine u Beogradu - objašnjava Miljan tužnim glasom.

Mesto na njivi na kom je počivalo Časlavovo beživotno telo nalazi se na samo kilometar, kilometar i po, od mesta gde je pronađen njegov automobil pre desetak dana, nedaleko od Velike Morave, objašnjava prijatelj.

U automobilu su tada pronađene njegove lične stvari, kao i telefon i tablet, a na vozilu nije bilo nikakvih vidljivih oštećenja, zbog čega se pretpostavlja da se Časlav tu parkirao i peške nastavio dalje kroz njivu.

Časlav je tog 29. oktobra iz kuće izašao rekavši ocu da ide u banku. Međutim, da se nešto sumnjivo dešava, prvi je shvatio njegov drug kome je mladić poslao sumnjivu poruku u kojoj, po svemu sudeći, najavljuje samoubistvo.

- Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj... Volim te. Čuvaj mi moje... A onu klošarku... na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom - napisao je nestali mladić.

Još jednu poruku napisao je devojci i u njoj naveo da mu je krivo što nije mogao još jednom da je zagrli.

"Ne šalim se... Samo sam hteo da se oprostim od tebe. Zbogom još jednom. Volim te. Čuvaj se. Više ne mogu ovako."

Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar