Izvor:
09.12.2019 u 01:45
0

RADIŠA PAVLOVIĆ U STRAHU: Uhapšeni kriminalac pretio predsedniku Udruženja „Za istinu i pravdu o bebama“ i njegovoj porodici ! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST ZORICE KREĆO: Znam da imam brata i nikada neću prestati da tragam za njim!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, uhapsili su B.Đ. (32) iz okoline Knića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom osumnjičenog i porodične kuće u kojoj boravi, pronašla dva pištolja, više metaka i delove za oružje.

ZORAN KOPANJA GOST EMISIJE "POSLE RUČKA": Čovek koji traži svog nestalog brata!

Povodom nađenog oružja i hapšenja, predsednik Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama" i član Vladine komisije za nestale bebe, Radiša Pavlović, rekao je da je uhapšeni B.Đ. živeo na 300 metara od njegove kuće, ranije sa još jednim povratnikom kriminalcem prebio drvenim palicama čoveka od 75 godina.

Radi se o Radišinom kumu kome je tada izvađena slezina, a protiv njega se zbog toga još uvek vodi krivični postupak.

SVETOZAR MILJKOVIĆ OTAC NESTALIH BLIZANACA: Moja supruga je svojim očima videla žive i zdrave blizance! Svetozar Miljković, otac dvoje dece muških blizanaca 5.3.1982. godine.

Radiša je u svojoj objavi na Fejsbuku naveo da je B.Đ. provocirao i pretio njemu njegovoj porodici.

JANJA ŠARČEVIĆ MAJKA UKRADENE BEBE IZ TOVARNIKA U HRVATSKOJ: U regionu se dešavaju isti slučajevi krađe beba kao i u Srbiji!

ANA PEJIĆ IZ UDRUŽENJA KRADENIH BEBA VOJVODINE: U Sremskoj Mitrovic je postojao kanal za prodaju naše dece u Pariz!

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter