Izvor:
12.12.2019 u 10:08
0

EPISKOP U MREŽI SNAJPERISTE Nije mene ciljao, samo sam sedeo sa ranjenim biznismenom

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije kaže da nema razloga da misli da je on bio meta snajperiste, koji je u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" u utorak uveče pucao u biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) i ranio ga u ruku.

NAPADAČ NA NIKŠIĆKOG BIZNISMENA ZAPALIO VOZILO I PUŠKU NA PARKINGU: OVO je automobil kojim je snajperista pobegao! (FOTO)

Episkop Joanikije je za podgoričke "Vijesti" rekao da su Davidović i on bili sami za stolom u pomenutom hotelu u trenutku pucnjave.

Precizirao je da je u Beograd stigao nepun sat pre nego što se dogodila pucnjava. Ponovio je da nije povređen u toj pucnjavi, ali nije želeo da iznosi detalje o samom događaju.

– Ne mogu davati izjave, bile su državne službe koje ispituju sve. Ne znam je li završena istraga – kazao je Joanikije i zahvalio Bogu da je Davidović dobro.

OVO JE BIZNISMEN NA NIŠANU SNAJPERISTE Miodrag Daka Davidović – između biznisa i politike

Davidović se juče oglasio i za beogradske Novosti rekao da se dobro oseća, uz zahvalnost svima koji su ga podržali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter