Izvor:
13.12.2019 u 21:58
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Kamion usmrtio ženu na Zrenjaninskom putu!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na Zrenjaninskom putu poginula je žena starosti oko 65 godina.

Poziv smo primili u 21.34. Naša ekipa je odmah izašla na lice mesta, na Zrenjaninski put kod skretanja za Kovilovo. Nažalost, ženi od oko 65 godina nije bilo spasa – rekli su iz Hitne pomoći.

Nesrećnu ženu je prema prvim informacijama sa terena udario kamion, a koliko je udarac bio silovit svedoči scena da je ona završila sa druge strane zaštitne ograde.

Saobraćaj na ovoj deonici se odvija otežano, a policija vrši uviđaj.

Večerašnja tragedija je samo dokaz o velikoj opasnosti koja preti na Zrenjaninskom putu, naročito u večernjim satima, a posebno pešacima. Pre nedelju dana imali smo čitavu seriju saobraćajnih nesreća, koje su se ređale kao na filmskoj traci, a u kojima su najčešće povređivana deca.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter