Izvor:
18.12.2019 u 09:35
0

DETALJI SAČEKUŠE U ZEMUNU Surovi ubica strpljivo čekao, ispalio hitac u potiljak, pa uzeo pazar

Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju ubice

Dragan Pantelić (55), vlasnik kozmetičkog salona i menjačnice surovo je ubijen sinoć u Zemunu u Ulici 22. oktobra. Na njega je, za sada, nepoznati ubica ispalio nekoliko metaka iz pištolja. Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt čoveka na licu mesta.


EKSKLUZIVNA GOSTOVANJA "DOBRO JUTRO SRBIJO" KOJA SU UZDRMALA REGION

MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA NA HAPPY TV Odluka o deci sa Malte u januaru

MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ : Moramo da ulažemo u železnicu, putarine su sasvim realne! (FOTO)

IVICA DAČIĆ Na Kosovu se ne zna ko je gori, ne znam da li će Albanci ikada biti spremni! (FOTO)


Iako je policija brzo blokirala ceo kraj, ubica je za sada uspeo da pobegne. Menjačnica i salon nalaze se jedno pored drugog.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je ubica sačekao da Pantelić zatvori menjačnicu sa spoljne strane, kada je ušao u salon, sa leđa je uleteo napadač, koji je pucao iz pištolja u Pantelića.

Menjačnica i salon povezani su i u unutrašnjosti jednim vratima.

Na licu mesta uviđaj su obavili forenzičari i kriminalistički inspektori.

Sa okolnih zgrada i objekata preuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, kako bi se utvrdio pravac bega i eventualni identitet ubice.

Tokom istrage, trebalo bi da bude utvrđeno da li je koristoljublje motiv pucnjave i ubistva. Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju ubice.

Izvor: happy.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter