Izvor:
18.12.2019 u 17:29
0

AKCIJA UPRAVE KRIMINALISTIČKE POLICIJE: Pala grupa za izradu lažnih dokumenata!

Pripadnici Uprave kriminalističke policije i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu uhapsili su osmočlanu organizovanu kriminalu grupu koja se sumnjiči za falsifikovanje isprava.

Osumnjičeni su uhapšeni danas prilikom primopredaje falsifikovanih dokumenata na teritoriji Šapca. U toku su pretresi na više lokacija.

– Uhapšeni su D. B., R. L., A. P., M. M., R.R., T.T., S.O., i Z. O. Postoje osnovi sumnje da je ova organizovana kriminalna grupa u periodu od januara ove godine do danas vršila krivična dela na teritoriji Srbije i izradila oko dve hiljade lažnih javnih isprava koje su naplaćivali od 100 do 800 evra u zavisnosti od vrste dokumenata – navodi se u saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal.

Kako se sumnja, organizovana kriminalna krupa je pravila pasoše, lične karte, vozčake dozvole, registarske tablice i registracione nalepnice za države članice Evropske Unije, koje su naručioci koristili za dalje vršenje krivičnih dela.

Kurir.rs
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO

GRAĐANI MOGU DA ODAHNU Nema plaćanja eko taksi od 1.200 dinara

VOZI MIŠKO Večeras i autmobili mogu na novi put Surčin-Obrenovac (VIDEO)

MAĐARI IZRUČILI NIKOLINE UBICE Brutalni napadači stigli u Slovačku

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter