Izvor:
19.12.2019 u 14:28
0

DROGIRANI SRBIN IZAZVAO NESREĆU U BARSELONI Poginula beba stara 17 dana!

Državljanin Srbije (42) osumnjičen je da je u Barseloni izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala beba stara 17 dana, a tri osobe su teško povređene.

Kako se navodi, prema informacijama koje su ubajavili španski mediji, muškarac je bio pod dejstvom droge, a u krvu mu je pronađena veća količina metamfetamina i hašiša.

Nesreća se dogodila u sredu na auto-putu oko 19 sati, kada je državljanin Srbije svojim vozilom udario u automobil u kome se nalazila porodica sa bebom.

Automobil, u kojem je bila beba, od siline udarca udario je u zaštitnu ogradu posle čega je bio potpun smrskan.

Španski mediji navode da je beba preminula na licu mesta, da je otac deteta u kritičnom stanju, dok su majka i deda teško povređeni.

Državljanin Srbije, osumnjičen za izazivanje nesreće, lakše je povređen, a priveden je pošto mu je ukazana lekarska pomoć.

Izvor: Tanjug
Foto: avaz.ba/printscreen


PROČITAJTE I OVO

NAJTUŽNIJI NIKOLJDAN Sin se obesio, muž umro, a kolač lome u nemaštini

RUSKA VIDOVNJAKINJA ZNA ŠTA NAS ČEKA Pazite, počinje početak kraja, stiže 2020.

DROGIRANI SRBIN IZAZVAO NESREĆU U BARSELONI Poginula beba stara 17 dana!

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO SLAVU GRAĐANIMA Sa sinom i bratom na sečenju slavskog kolača u crkvi Svetog Marka

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter