Izvor:
19.12.2019 u 16:54
0

ŠVERC ZA NEVERICU Prenosili pet kilograma ljudske kose

Srpski carinici su u saradnji s policijom danas na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina prema Bugarskoj sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo pet kilograma ljudske kose, saopštila je Uprava carina Srbije.

Kosa je otkrivena prilikom kontrole na ulazu u zemlju vozila ''''folksvagen ap'''' beogradskih registarskih oznaka kojim je putovao 39-godišnji Beograđanin u društvu saputnice.

Otkriveno je da je kosa bila skrivena u prtljagu, u torbici koja se nalazila na zadnjem sedištu, ali i u saputničinom džepu jakne. Nakon što je sva kosa otkrivena, merenjem je utvrđeno da se radi o 4.600 grama kose u teškim pramenovima, dodaje se u saopštenju.


PROČITAJTE POSLEDNJE VESTI

NAJTUŽNIJI NIKOLJDAN Sin se obesio, muž umro, a kolač lome u nemaštini

TRAMPOVA SRPKINJA, NAJMOĆNIJA U SAD Želela sam da moj glas ima moć (VIDEO)

ZAPUCAO MOĆNI "ERBAS" Vatrena moć najsavremenijih letelica (VIDEO)

SRBIN UBICA BEBE OD 17 DANA U krvi vozača-kamikaze nađeni tragovi sintetičke droge i hašiša

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana! VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter