Izvor:
21.12.2019 u 02:33
0

STRAVIČAN PRIZOR: Nestao pre 2 godine, a njegovo telo pronašli u ormaru pedofila! (FOTO)

Nemačka policija saopštila je danas da je 15-godišnji dečak čiji je nestanak prijavljen pre dve godine, pronađen u domu čoveka osumnjičenog za dečiju pornografiju.

Policija u gradu Reklinghauzenu na zapadu zemlje, navela je da je u pretresu stana 44-godišnjeg osumnjičenog muškarca pronašla tinejdžera koji je bio u ormaru.

Policija je navela da "trenutno nema indicija da je dečak držan u stanu protiv svoje volje".

Tinejdžer je stavljen pod policijsku zaštitu. On je živeo u skloništu u obližnjem gradu kada su njegov nestanak prijavili socijalni radnici 2017. godine.

Osumnjičeni 44-godišnjak odveden je u pritvor, a policija je takođe iz stana u kojem je živeo oduzela elektronske uređaje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter