Izvor:
21.12.2019 u 08:55
0

NE DAJ BOŽE DA SE OVO IKOME DESI: Pevač brutalno pretučen!

Martin Nedeljković, folk pevač iz Pirota, brutalno je pretučen u noći između srede i četvrtka u tom gradu, kada ga je nepoznata osoba napala metalnom šipkom!

Nedeljković kaže za Kurir da je slučaj prijavio policiji i da se nada da će napadač uskoro biti uhapšen.

– Bilo je prestrašno! Ne daj bože da se ovo ikome desi – kaže uznemireni pevač. On se prisetio kobne večeri i objasnio da ne zna šta bi mogao da bude motiv za njegovo prebijanje.

– Bilo je oko jedan sat posle ponoći. S prijateljem i prijateljicom sam krenuo kući iz lokala. U jednom trenutku mi je prišla nepoznata osoba s crnom fantomkom na glavi, a u ruci je držala metalnu šipku. Zamahnuo je rukom i taj prvi udarac sam uspeo da izbegnem. Počeo sam da bežim niz ulicu, ali me je taj muškarac, dok sam bežao, udario šipkom po telu. Sapleo sam se i pao, a dok sam ležao, on me je udarao – prepričava nemili događaj Nedeljković i dodaje:

– Rukama sam pokrio glavu da me ne bi povredio i na sve načine gledao kako da se spasem. Uspeo sam da se podignem i nastavio da trčim do prvog lokala koji je bio otvoren. Tu sam uleteo i pozvao policiju.

Naš sagovornik objašnjava da su prolaznici gledali kako ga napadač s fantomkom bije šipkom, ali da niko nije ni pokušao da mu pomogne. – Najgore je to što su ljudi posmatrali dok me je taj čovek udarao šipkom i niko nije reagovao na nasilje – ogorčen je pevač iz Pirota, koji naglašava da nikome nije dužan, niti se kome zamerio.

– Ne znam zbog čega sam brutalno prebijen. Ovo je pokušaj ubistva, jer da nisam uspeo da se spasem, ko zna šta bi bilo. Imam teške povrede po telu, a da vam ne pričam o stresu koji sam preživeo. Policija je uradila svoj deo posla i verujem da će se slučaj rasvetliti – kaže Nedeljković.

Karijera Popularan u Bugarskoj

Martin Nedeljković u dosadašnjoj karijeri snimio je tri pesme i spotove, među kojima je i duet s jednom popularnom bugarskom pevačicom. U svom rodnom gradu puni klubove, a popularan je i u Bugarskoj, gde često nastupa sa svojim bendom. Oženjen je, a nedavno je dobio i prvo dete.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Martin Nedeljković official/ facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter