Izvor:
22.12.2019 u 20:05
0

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA NIKOLE (19) IZ MLADENOVCA: Baka od ubice savetovala Nikolu da izbegava njenog unuka!

Nakon što je Nikola N. (26) u svojoj kući u okolini Mladenovca juče ujutru nasmrt izbo druga Nikolu G. (19), pozvao je Hitnu pomoć i ispričao im je šta je uradio. Tokom razgovora sa operaterom moglo se čuti da ubica sa nekim razgovara, zbog čega se u početku mislilo da je sa njima bila i treća osoba, ali ispostavilo se da je pričao sa svojom žrtvom, koja je u tom trenutku umirala.

Šta je prethodilo jezivom ubadanju u naselju Bataševo u Mladenovcu juče ujutru zasad je misterija, ali klupko jezivih činjenica počelo je da se odmotava već kada je osumnjičeni za ubistvo, 26-godišnji mladić, pozvao Hitnu pomoć i prijavio da je povredio druga.

Beogradski mediji preneli su danas da je tokom razgovora sa operaterom Hitne pomoći kazao čak i da pošalju nekoliko vozila jer ne zna šta je u stanju da uradi. Po dolasku na lice mesta, srećom, nije došlo do većeg incidenta, ali je za 19-godišnjaka već bilo kasno.

– Žrtva je često dolazila kod ubice u kuću, a kobne večeri njih dvojica su se najvervatnije drogirali u sobi. Pretpostavlja se da je došlo do svađe, tokom koje je Nikola zgrabio nož i nasrnuo na drugara. Sečivo mu je zario u telo nekoliko puta, usled čega je mladić preminuo na licu mesta – priča Kurirov izvor blizak istrazi.

Kada je video da žrtva nepomično leži, ubica je pozvao Hitnu pomoć i navodno rekao: "Halo, Hitna pomoć? Dođite, ubio sam druga." Po dolasku na lice mesta, nije pružao otpor i priznao je da je posle kraće svađe izbo prijatelja.

Već prvih sati nakon što su svi mediji objavili da je došlo do jezivog ubistva, pojavila se informacija da je sa dvojicom drugara u prostoriji bila još jedna osoba, mada zvaničnih informacija o tome nema. Jedni kažu da je policija privela izvesnog A. Đ. koji je prisustvovao događaju, a drugi da je Nikola, dok je razgovarao sa operaterom, uporedo pričao i sa Nikolom koji je u tim trenucima umirao.

Izvesno je, međutim, da su žrtva i uhapšeni mladić odranije poznati kao konzumenti narkotika u Bataševu ali i Mladenovcu. O tome koliki problem sa drogom je imao uhapšeni Nikola, svedoči i podatak da je njegova baba savetovala ubijenog mladića da se ne druži sa njenim unukom.

– Nikola je kod nas dolazi od letos, od tad se druže. Uzalud sam mu govorila da ne dolazi kod nas jer je moj unuk narkoman i da ga se kloni. Delovao mi je kao fin mladić. Nakon toga nije dolazio često, ali u poslednjih mesec dana opet je bio ovde skoro svaki dan – ispričala je baba uhapšenog mladića.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter