Izvor:
23.12.2019 u 13:07
0

IZVUČENA TELA DVOJE MIGRANATA IZ DUNAVA Ronioci i policija tragaju za još četiri tela

Tela dve mlade žene, koje su nestale sa još četvoro migranata jutros u Dunavu kada se jutros prevrnuo čamac kojim su pokušali da pređu reku kod Karavukova kako bi stigli u Hrvartsku, izvučena su na obalu.

Tela je izvukla policija i jedan ribar, a kako je potvrđeno Tanjugu jedna od stradalih migrantkinja je 1991. godište.

UTOPILO SE DVOJE DECE I ČETVORO ODRASLIH Tragedija u Dunavu kod Odžaka! Nema preživelih!

Ovo je već treći nesreća slučaj od oktobra ove godine, u kojem su migranti nestali u reci, a iz Komesarijata za izbeglice sa žaljenjem konstatuju da je da je ove godine vise od 20 migranata zivot izgubilo u pokusajima da pređu granicu.

"Bilo je utapanja u Drini, Tisi, Dunavu, stradanja u cisterni, na vozu…To samo pokazuje kakvim su opasnostima spremni da se izlazu da bi stigli tamo gde zele“, izjavili su iz Komesarijata za Tanjug.

Kada je reč o utapannjima u novembru je došlo do gotovo identičnog nesećnog slučaja popot jutrošnjeg, kada se prevrnuo čamac pun migranata kod Apatina, kod vikend naselja Vagoni.

Oni su pokušavali, takođe preko Dunava, da stignu do Hrvatske. Tada je na čamcu bilo desetak migranata, a šestoro je nestalo kada se plovilo, usled velikog opterećenja, prevrnulo. Policija je tada, izlaskom na lice mesta, zatekla osam migranata koji su isplivali iz vode.

Drugi nesrećan slučaj dogodio se 1. oktobra ove godine, kada su se utopila dvojica migranata kod Šida, u Sotskom jezeru. Tada je policiju pozvao čuvar brane na jezeru, a ronilačka jedinica Žandarmerije pronašla je tela migranata. Oni su registrovani u Prihvatnom centru u Šidu.


PROČITAJTE JOŠ I OVO:

CECA PAKUJE KOFERE: Sa sestrom Lidijom odlazi na Kipar! (FOTO)

HOROSKOP ZA PONEDELJAK Vodolije, potrebna vam je lakša dijeta! Ribe, vreme je da se opustite! (FOTO)

ODZVONILO SPONZORUŠAMA Sofija bodrila Luku na utakmici, pa slavili njegov rođendan!

ISTRAGA MASAKRA U JABUKOVCU: Maja puštena iz pritvora! Pernić bio uračunljiv u trenutku ubistva! (FOTO)

NADA TOPČAGIĆ DALA PONUDU U "GLAMURU" Ko donese dokaz da se zovem Senada dobija svo moje bogatstvo (VIDEO)

SJAJAN VIKEND ZA SRPSKE REPREZENTATIVCE: Orlovi postigli odlične rezultate! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter