Izvor:
23.12.2019 u 19:36
0

SNIMAK STRAVIČNE EKSPLOZIJE PUMPE: Trenutak pakla, čovek poginuo na licu mesta (UZNEMIRAVAJUĆE)

JEZIVA SVEDOČENJA O EKSPLOZIJI PUMPE Ljudi su goreli, čuli su se samo vapaji, ali nismo smeli da priđemo!

Na internetu se pojavio snimak strahovite eksplozije benzinske pumpe, koja se jutros dogodila u blizini graničnog prelaza Šepak kod Zvornika, kada je poginula jedna osoba.

Na snimku se može videti sam trenutak eksplozija, koja je zahvatila i nekoliko vozila, koja su prolazili pored benzinske pumpe uprkos curenju gasa.

Državni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina Bojana Lazarević potvrdila je za Srnu da je jedna osoba iz vozila u prolazu poginula tokom eksplozije.

NESREĆNA SUDBINA Z. A. (49) IZ LOZNICE: Poginuo jer je zastao da vidi odakle se širi dim!

Ona je navela da je nekoliko osoba teško povređeno, a nekoliko lakše, ističući da je za sutra naložena obdukcija tela stradale osobe.

Kako su preneli mediji u BiH, u eksploziji je poginuo državljanin Srbije Z. A. (49) iz Loznice.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter