Izvor:
23.12.2019 u 20:23
0

DA SE NAJEŽIŠ! PSI NANJUŠILI DEČAKA: Bio zarobljen u pedofilovom ormaru 2 GODINE! (FOTO, VIDEO)

Nemačka policija je dečaka Marvina K. (15), čiji je nestanak prijavljen pre dve godine, pronašla u ormaru čoveka osumnjičenog za distribuciju dečje pornografije.

Pronađen je u stanu u Reklinghauzenu, oko 100 km severno od Kelna, dok je policija pretraživala stan u potrazi za fotografijama i drugim dokazima o zlostavljanju dece.

Nanjušili su ga psi, a tinejdžer je odmah prebačen u bolnicu gde se pre svega utvrđuje njegovo psihičko stanje.

Vlasnik stana, Lar H. (44), priveden je zbog sumnje da je počinio teške seksualne zločine. Tamo je takođe živeo i 77-godišnjak koga su ispitali i potom pustili.

Komšije kažu da tinejdžera nikada nisu videle, ali da su povremeno čuli vriske čoveka.

Iako policija navodi da nema dokaza da je Marvin držan protiv svoje volje, jasno je da je u stanu poprilično dugo.

Još nisu poznate sve okolnosti njegovog nestanka, ali u to vreme, 2017, zbog porodične krize živeo je u prihvatilištu.

Tokom leta te godine 13-godišnjak je nestao bez traga, nije se uopšte pozdravio sa hraniteljima. Socijalni radnici su prijavili njegov nestanak, međutim, za njega se nije čulo sve do ovog petka.

Njegova majka Manuela je rekla da ga je jedva prepoznala i da je izgledao ‘poput slomljenog starog čoveka’. Još je bio u odeći u kojoj je nestao, tvrdi.

"Zagrlio me je čvrsto, oboje smo plakali. Sve ovo vreme sam mislila da je mrtav ili negde odakle ne može da mi se javi. ali sve vreme sam se pitala kako bi izgledalo da ga vidim ponovo", rekla je.

Nemački mediji prenose da je rekao majci da je dve i po godine bio zatvoren i da mu nisu dozvoljavali da izlazi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter