Izvor:
23.12.2019 u 20:58
0

AGONIJA SE NASTAVLJA: Vapaji majke otete Monike (12)

APEL OČAJNIH RODITELJA: Novi detalji nestanka maloletnice iz Niša!

"Sigurna sam 100 odsto da je oteta. Nemamo novca, zbog para nije. Oteto je dete da se proda kao belo roblje ili zbog unutrašnjih organa. Sve ostalo isključujem", očajna je Aleksandra Karimanović, majka devojčice Monike Karimanović (12) koja je nestala u petak ujutro kada je pošla u školu.

Ni danas, četvrti dan, od Monike nema ni traga ni glasa iako za njom danonoćno traga na stotine policajaca i brojni rođaci. Na snimku sa kamere jedne firme na ulazu u naselje Brzi brod, poslednji put je zabeleženo kretanje devojčice na pola puta ka školi u 7.28 časova, osam minuta pošto je izašla iz kuće. Na snimku sa kamere se vidi Monika kako prolazi ulicom ka školi i jedan potencijalno sumnjivi auto koji ide iza nje. Policija sve proverava.

– Ja mislim da je tu bio parkiran auto koji je čekao nju ili je praćena, i da je oteta. Otpozadi je neko prišao i ugurao je u auto. Isključujem bilo šta drugo kao mogućnost. Dete je toliko povučeno i mirno. Ni simpatiju nema. Žalosno je sve to što se desilo. Apelujem na sve roditelje ako imaju informacije, ako su videli neki sumnjiv auto, sumnjiva lica u okolini, ako primete nešto oko neke napuštene kuće – da jave policiji. I dalje smo na nuli, nemamo odakle da krenemo, nemamo nijedan trag – moli Aleksandra.

Ona kaže i da Monikino ponašanje poslednjih dana nije bilo neuobičajeno.

– Savim normalno ponašanje je bilo poslednjih dana, čak se više smejala. Baka ju je ispratila u školu na vratima. Ništa čudno nije primetila, sve je bilo kao i svakog dana. Rekla je samo: "Imam manje časova, vratiću se ranije". Od tada je nismo videli. Ništa od stvari nije ponela, samo školski pribor. Nikad nijedan sat nije odsustvovala od kuće. Da je neko video dete, već bi se pročulo. Ona je oteta i preprodana. Ako je neko video, samo da nam javi da je živa. Nemoguće je da je niko nije video, nemoguće, kao da je isparila. Jao, Monika… – jada se majka devojčice.

Monikin otac Robert Karimanović takođe sumnja u otmicu.

– Ne ide mi u glavu uopšte. Gledali smo snimke. Prosto je neverovatno, kao da je nestala na prostoru od 100 metara – od firme čija ju je kamera snimila do mostića u centru naselja. Ja mislim da je oteta, 90 odsto je da je oteta. Bez obzira na to što nema nikakav trag. Namestilo se tako. Verovatno se radi o čoveku koji je profesionalac – kaže otac Robert Karimanović.

Cela niška policija treći dan je na nogama i bukvalno danonoćno traga za devojčicom. Brzi brod juče je vrveo od policije koja je detaljno češljala celo naselje. Policajci su išli od kuće do kuće, a pripadnici niške uprave za vanredne situacije su pregledali priobalje reke oko visećeg mosta i prema naseljima Gornja i Donja Vrežina.

Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter