Izvor:
25.12.2019 u 11:47
0

DANAS PADAJU SVE TAJNE UBISTVA PEVAČICE Svedoci brat, snaja, sin Uroš i roditelji!

Pred Višim sudom u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, a kao svedoci pozvani su Zoranovi ukućani, brat Miloš i snaja Milica, sin Uroš iz prvog braka, kao i roditelji Zorica i Vladimir.

Sem Milice, svi oni su tokom istrage odbili da svedoče i iznesu svoja eventualna saznanja o ubistvu Jelene na šta po zakonu imaju pravo kao bliski srodnici.

Zoran Marjanović je u Viši sud stigao sa sinom Urošem i bratom Milošem oko 10 sati. Njih trojica su bili vidno raspoloženi i nasmejani. U sud još nisu stigli Zoranovi otac, majka i snaja.


OVO MORATE PROČITATI

UŽIVO! DAČIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO"Srbi nikada nisu plaćali povlačenje priznanja Kosova!

ON JE UMEŠAN U NESTANAK MALE MONIKE Policija traga za otmičarom iz Niša

JOKIĆ OSTAVIO BEZ REČI NOVINARE Ovo nije moj Božić! (VIDEO)

ANA BRNABIĆ: Plate će rasti i u narednim godinama!

SKANDALOZNA BOŽIĆNA ČESTITKA Del Potrova eks-devojka GOLA čestita praznik svim vernicima (GALERIJA)


Prvo ročište je održano 5. novembra, gde je Zoran Marjanović dugo i detaljno govorio o svim događajima koji su prethodili i usledili posle smrti Jelene.

Optuženi je negirao da je usmrtio suprugu, a u jednom trenutku pričao je o tome kad je poslednji put video svoju suprugu i šta mu je ona rekla.

Poslednji put sam je video kako trči uz nasip. A njene poslednje reči kojih se sećam su: "Odoh ja" – rekao je optuženi Zoran Marjanović.

On je tada prvi put otkrio i porekao ono što je tvrdio mesecima posle saslušanja – da nikada nije silazio do kanala u kom je pronađeno Jelenino telo.

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a njeno telo pronađeno je dan kasnije.

Zoran Marjanović priveden je u septembru 2018. po nalogu tužioca zbog sumnje da je ubio Jelenu. U pritvoru je proveo sedam meseci, a Viši sud je dva puta optužnicu protiv njega vraćao na dopunu.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter