Izvor:
26.12.2019 u 15:10
0

KRAJ AGONIJE! RANJEN MALČANSKI BERBERIN Čuje se pucnjava, pogodili su otmičara male Monike!

Na terenu je u ovom trenutku više od 300 pipadnika policije.

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, u brdima iznad Knjaževca došlo je do pucnjave između policije i Ninoslava Jovanovića zvanog Malčanski berberin

Ovu informaciju objavile su lokalni mediji, navodeći su se čula četiri pucnja, kao i da se pretpostavlja da je begunac pogođen od strane snajperista policije koji su ga locirali uz pomoć meštana i lovaca.

STRAH JE SVE VEĆI: Oglasio se i otac nestale Monike!

Podsetimo, dvanaestogodišnja Monika Karimanović nestala je 20. decembra u 7.28 minuta, tačno 8 minuta nakon što je izašla iz svoje porodične kuće u Suvom Dolu i krenula ka selu Donji Brod u školu.

U potragu za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao "Malčanski berberin", otmičarem i silovateljem i dvanaestogodišnjom Monikom uključeno je ovoga jutra još 100 žandarmerije i granične policije.

ROĐACI MALČANSKOG BERBERINA U ŠOKU: Bojimo se i za svoje živote!

Na terenu je u ovom trenutku više od 300 pipadnika policije, a kako Alo.rs saznaje, oni pretražuju sela Podvis i Rogošte, na teritoriji opštine Knjaževac.

VUČIĆ O POTRAZI ZA MONIKOM Devojčica je prioritet, kada uhapsimo zlikovca znaće se sve o akciji! (VIDEO)

Izvor: Espreso.rs
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO

KRAJ AGONIJE! RANJEN MALČANSKI BERBERIN Čuje se pucnjava, pogodili su otmičara male Monike!

FORENZIČAR O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ Zoran je slobodan ako tužilac ne uradi ovo (VIDEO)

OPREZ! DIVLJI TAKSISTI HARAJU GRADOM Vožnja od Trga do Slavije za 4.000 dinara!

SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ NA HAPPY TV Ovo država sprema za rađanje dece (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter