Izvor:
27.12.2019 u 11:37
0

TAKO JE MORALO DA BUDE Ubio ženu u krevetu, napisao pismo, pa se obesio

Mihalj Jankov (59) nožem je ubio suprugu Draganu Jankov (44), nakon čega je izvršio samoubistvo. On je ženu usmrtio u krevetu, posle čega se obesio u radionici u dvorištu porodične kuće u Vlajkovcu kod Vršca.

Stravičnu scenu juče oko 14 časova zatekao je njihov sin Zoran (18) kad se vratio iz škole. Prestravljeni mladić odmah je otišao kod rođaka i odatle pozvao policiju. Motiv zločina još nije poznat, ali je moguće da je u pitanju ljubomora. U braku 18 godina.

SAČEKUŠA U ČAČKU: Muškarac upucan u automobilu!

– Ne znam zašto je tata ovo uradio! Njih dvoje su se lepo slagali, 18 godina su bili u braku. Čuo sam da je ostavio oproštajno pismo u kojem je samo napisao:

„Tako je moralo biti“ – kaže za Kurir Dragan, Mihaljev sin iz prvog braka.

Inače, Mihalju je brak s Draganom bio treći, a njoj drugi. Iz prethodnih je imao četvoro dece, a Dragana jedno. Ispred porodične kuće u Vlajkovcu juče su se okupile komšije. Prema njihovim rečima, porodica Jankov je u poslednje vreme imala probleme.


PROČITAJTE JOŠ

BEOGRAD U BELOM! Sutra počinje sneg, ali caka je u OVOME! (FOTO)

KLJUČA CRNA GORA Policija pretukla vladiku Metodija i dvojicu vernika

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)


– Mihalj se pre nekoliko dana žalio da je supruga pokušala da ga izbaci iz kuće. On nije želeo da ode jer je to zapravo njegova kuća – kaže jedan od meštana, koji navodi da je Mihalj bio miran čovek, zbog čega je šokiran onim što je uradio.

Ispred kuće u kojoj se dogodio zločin juče su došli rođaci.

NEBOJŠA STEFANOVIĆ:Nećemo stati dok ne nađemo Moniku, to je prioritet

– Pre dva dana smo bili kod njih na večeri. Smejali smo se zajedno, sve je bilo normalno, niko od nas nije ni pomislio da bilo šta loše može da se desi. Za tragediju nam je javio Mihaljev poslodavac, kod koga je radio kao vodoinstalater. Žao mi je našeg Zokija. Jadnik, on ih je pronašao, dete je sada istraumirano – rekao nam je jedan od rođaka porodice Jankov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter