Izvor:
27.12.2019 u 17:22
0

MALČANSKI BERBERIN PRAVIO ZALIHE HRANE Ukrao tele i svinju da ima šta da jede u JAZBINI!

Nišliji T. J. ukradeno je 240 kilograma suvog mesa iz pušnice, ta vest, sama po sebi, ne čini se toliko važna, osim za domaćina koji je ostao bez ogromne količine mesa. Međutim, policija sumnja da je meso ukrao Ninoslav Jovanović, osummnjičen za otmicu devojčice Monike Karimanović, jer je krađa izvršena u ataru sela Malča.

Krađa se desila između 15. i 17. decembra, nekoliko dana pre otmice devojčice.

– Postoji sumnja da je Jovanović smišljeno ukrao meso kako bi obezbedio zalihe hrane za sebe i žrtvu. Na ovakav zaključak navodi okolnost da je devojčica kidnapovana ubrzo nakon ove krađe. Znajući njegov način rada, vrlo verovatno je meso rasporedio po mestima gde je planirao da drži otetu Moniku. To bi objasnilo i što pored intenzivne potrage u kojoj učestvuje više od 500 ljudi, nisu pronađeni ni on ni dete. Sve ukazuje na to da se otmičar negde pritajio, nadajući se da će potera prestati ili oslabiti – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

U Svrljiškom Miljakovcu trenutno se nalazi veliki broj policajaca i pripadnika Žandarmerije koji pretražuju napuštene kuće kako bi ušli u trag otmičaru, jer se veruje da je Jovanović u tom selu prenoćio sa devojčicom

PROČITAJTE JOŠ

NOVI DETALJI: Berberin za sobom ostavio dva nova traga

DRAMATIČNA POTERA ZA MALČANSKIM BERBERINOM

MONIKU TRAŽI 300 POLICAJACA Malčanski berberin u obruču helikoptera, žandarma, psa tragača…

OVO JE SKROVIŠTE MONSTRUMA Malčanski berberin ostavio tragove MUČENJA otete devojčice (FOTO, VIDEO)

Izvor: telegraf.rs

Foto: telegraf.rs/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter