Izvor:
28.12.2019 u 19:16
0

OVAKO JE UMAKAO MALČANSKI BERBERIN Pročitajte kako je silovatelj dece izigrao državu! Evo ko mu je pomogao! (FOTO)

OSMI DAN POTRAGE ZA MALČANSKIM BERBERINOM Novi tragovi: Pronađene dečje gaćice i majica! (FOTO)

Potraga za Monikom Karimanović (12) za koju se sumnja da ju je oteo Ninoslav Jovanović, poznati kao Malčanski berberin traje devet dana.

Jovanović je, kako se sumnja, oteo devojčicu 20. decembra u naselju Brzi Brod kod Niša, a policija je pronašla više tragova koji su ukazali da je monstrum stalno menjao pozicije i devojčicu skrivao po napuštenim kućama u selima i šumama oko Knjaževca.

Policijske snage su danas u 11 časova usmerile svoju istragu u selo Podvis, gde bi višestruki osuđivani silovatelj mogao da drži devojčicu.

Za njima traga više od 600 policajaca, a u potragu su uključeni dronovi, helikopteri, termovizijske kamere.

STIŽE POJAČANJE: Vojska se pridružuje potrazi za otetom devojčicom

Vrhovni sud Srbije izrekao presudu Ninoslavu Jovanoviću za silovanje dva deteta, kojom mu je kazna smanjena sa 15 na 12 i po godina.

Igor Jurić je na svom Twitter profilu objavio fotografiju presude i napisao:

– Presuda Vrhovnog Suda kojom je kazna Malcanskom berberinu za silovanja 2 deteta smanjena sa 15 na 12,5 .(2 silovanja imao pre toga) Obrazloženje ? “Nije silovao 8 god” . Zaključak – silovatelji dece ne siluju samo kada su u zatvoru.
Direktnu odgovornost za otmicu Monike snosi VSS –

Ovo je presuda kojom je Vrhovni sud smanjio zatvorsku kaznu Malčanskom berberinu:

Happytv.rs/Informer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter