Izvor:
28.12.2019 u 19:33
0

DEVETI DAN POTRAGE Lovci daju doprinos u potrazi za Malčanskim berberinom!

OVAKO JE UMAKAO MALČANSKI BERBERIN Pročitajte kako je silovatelj dece izigrao državu! Evo ko mu je pomogao! (FOTO)

I danas se nastavlja potraga za nestalom 12-godišnjom devojčicom iz niškog sela Suvi Do i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, inače višestrukim silovateljem iz sela Malča. Policija i dalje traga na području Knjaževca gde su pronađeni poslednji tragovi, a pozvani su i lovci iz svljiškog i pirotskog kraja da pregledaju napuštene kuće i pomoćne objekte.

Direktor policije Vladimir Rebić kaže da se nadaju da će loše vreme omesti Jovanovića i dati im nove tragove kako bi pronašli njega i Moniku.

Juče je oko 620 ljudi tražilo Moniku i njenog otmičara, a pregledano je oko 50 sela i zaseoka. Ističe da poteru dodatno otežava nepristupačan teren i činjenica da su sela napuštena.

Iako se za naredne dane najavljuje sneg, Rebić kaže da to neće omesti potragu, već smatra da će čak omesti Jovanovića i možda pružiti nove tragove.

Policija nije isključila mogućnost da Jovanoviću neko pomaže, a i objave na društvenim mrežama se uzimaju u obzir.

Verovanje da je Monika Karimanović živa temelje na tome što Jovanović nije ubijao svoje žrtve.

STIŽE POJAČANJE: Vojska se pridružuje potrazi za otetom devojčicom

Kako nezvanično saznajemo, da bi se "pokrilo" što veće područje i videlo da li Jovanović krenuo ka nekom drugom kraju iz okoline Knjaževca, uključeni su pirotski i svljiški lovci.

Slična uputstva dobili su i lovci iz pirotskog kraja, pa su zamoljeni oni koji love od Temske do Kalne da obrate pažnju na vikendice i napuštene kuće, kao i da sve sumnjive okolnosti odmah prijave policiji.

Direktor policije pričao je o detaljima potrage za 12-godišnjom devojčicom.

– Sve negativne okolnosti su se dogodile. Od činjenice da je mala Monika krenula u školu oko 7 ujutru, a majka je prijavila nestanak u 16:20. Gotovo 9 sati je Jovanović je imao prednost nad policijom. Izašli smo na teren, dali smo odmah objavu, sve patrole su obaveštene i imale su njen lik. Obavljeni su razgovori sa roditeljima, poznanicima, drugovima i drugaricama iz škole, nastavnicima, izvršena pretraga tog osnovog prostora njenog kretanja i uvid na kamerama i na jednoj smo je videli kako ide ka školi, a dalje nismo mogli jer taj deo grada nije toliko pokriven kamerama – rekao je Rebić

Kaže da su odmah posumnjali na Jovanovića, takozvanog "Malčanskog berberina", a u subotu su saznali da je ukraden auto na području Malče, a isti je viđen i na kamerama u Suvom Dolu, te je tada ovaj višestruki osuđenik povezan sa nestankom devojčice.

– Vozilo je pronađeno, izvršene su forenzičke obrade u vozilu i u ponedeljak smo već znali da su oni bili u vozilu i tada je istraga usmerena ka njemu – ukazao je Rebić.

Potom je pronađena jedna lokacija na kojoj su boravili Monika i njen otmičar u blizini Malče, a ubrzo još jedna u knjaževačkom selu Orešac. Juče je pronađena još jedna lokacija gde su bili, u selu Svrljiški Miljkovac, ali od tada nema tragova.

Izvor: Južne vesti
Foto: Aleksandar Kostić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter