Izvor:
28.12.2019 u 21:26
0

NOVI DETALJI O JEZIVOJ JAZBINI BERBERINA Ovde je skrivao Moniku

Opsežna policijska potraga za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša, ušla je u deveti dan.

Posebno je jezivo to što je policija našla više tragova koji ukazuju da monstrum stalno menja pozicije, što znači da je odlično pripremljen za ovu situaciju i dobro uigran, s obzirom da svuda sa sobom vodi i devojčicu i skriva je po šumama ili napuštenim kućama po selima oko Knjaževca.

Smatra se da su u jednoj od ovih kuća bili Ninoslav Jovanović i mala Monika.

Informacija koja je još jednom šokirala javnost jeste da su pronađene ženske crne gaćice i dečja majica za koje se sumnja da je Malčanski berberin kupio za devojčicu i da su mu ispale prilikom bekstva.

Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo monstrumu koji je oteo devojčicu jer u selu u kom su pronađene ove stvari gotovo da ne živi niko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da pre nekoliko dana nije bilo tu.

DA SE NAJEŽIŠ! POLICIJA DOBILA DOJAVU Malčanski berberin i devojčica su na groblju!

OVAKO JE UMAKAO MALČANSKI BERBERIN Pročitajte kako je silovatelj dece izigrao državu! Evo ko mu je pomogao! (FOTO)

DEVETI DAN POTRAGE Lovci daju doprinos u potrazi za Malčanskim berberinom!

STIŽE POJAČANJE: Vojska se pridružuje potrazi za otetom devojčicom

Izvor: alo.rs

Foto: YouTube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter