Izvor:
30.12.2019 u 02:41
0

USKORO HAPŠENJE MONSTRUMA! Malčanski berberin napravio kobnu grešku! (FOTO)

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, pobegao je kroz prozor kuće u kojoj je držao otetu dvanaestogodišnju Moniku Karimanović, a jake snage policije su, posle oslobađanja devojčice krenule u opštu poteru za monstrumom.

Kako srpski mediji saznaju, Jovanovića je jedan meštanin video u selu, a on je, shvativši da će biti uhvaćen, iskočio kroz prozor kuće u kojoj se skrivao i dao se u beg. Policija mu je za petama, a pretpostavlja se da je na teritoriji Niškog okruga.

Kako saznaju, policija je tokom večernjih sati u potpunosti suzila reon na kom se nalazi Ninoslav Jovanović, pa se hapšenje očekuje u narednim satima.

– Očevidac je ispričao da je naoružan nožem, a da nije primetio da ima vatreno oružje. Navodno, kuća iz koje je pobegao je rodna i napuštena kuća njegove majke, a nesrećno dete bilo je u toj napuštenoj kući – rekao je sagovornik srpskih medija.

Kobna greška

Prema informacijama, Ninoslav je sve vreme kod sebe imao mobilni telefon, ali ga sve do juče nije palio. – On je juče u jednom trenutku upalio mobilni telefon i odmah je lociran. Istovremeno ga je jedan meštanin primetio. Shvativši da je opkoljen i da će biti uhapšen, on je odlučio da pusti žrtvu i da sam nastavi beg – kaže sagovornik srpskih medija.

Policija pod punom opremom za noćno traganje je krenula za Ninoslavom Jovanovićem, poznatim pod imenom Malčanski berberin

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PROČITAJTE JOŠ I OVO!

NOĆNA POTRAGA ZA PREDATOROM Policija sa noćnim skenerima i u terencima juri malčanskog berberina

OVO JE KRILA POLICIJA CRNE GORE Sprečen upad demonstranata u rodnu kuću Đukanovića

BLOKADE ŠIROM CRNE GORE Narod ne da svoje svetinje

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJKA! Tmurno i veoma hladno! Očekuje nas ledeni dan!

NAROD U PODGORICI SVE GAZI Policija u panici: Povucite se, imate PET minuta!

I OVO!

PROGOVORILA MALA MONIKA! Ovako me je mučio MONSTRUM!

HAOS U PODGORICI Pucaju topovski udari, policija beži pred narodom! (FOTO)

PRVI SNIMAK MONIKE IZ BOLNICE! Pogledajte kako izgleda žrtva malčanskog berberina (VIDEO)

NAJNOVIJA VEST O DEVOJČICI Ovo su OTKRILI niški LEKARI! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter