Izvor:
03.12.2016 u 20:43
0

TINEJDŽERKA SE NAŠMINKALA, STAVILA PARFEM A POTOM SE OBESILA: Danas je na večni počinak ispraća stotine meštana!

Nekoliko stotina ljudi na poslednji počinak ispratila je petnaestogodišnju M.G. iz Sela Zlot koja je preksinoć, oko 20 sati, izvršila samoubistvo vešanjem.

Na sahranu devojčice došlo je gotovo celo selo, kao i brojni đaci i celo odeljenje nesrećne devojčice.

Devojčica je sahranjena na lokalnom groblju u 14 sati.

Zašto je učenica prvog razreda Tehničke škole u Boru oduzela sebi život zasad nije poznato, jer nije ostavila oproštajnu poruku, a stravičan prizor u staroj porodičnoj kući zatekli su njen 12-godišnji brat i njegov vršnjak, sin njihove maćehe.

Devojčica je ostala kući sa dečacima i normalno se ponašala. Odjednom je otišla u svoju sobu, našminkala se i stavila parfem. Rekla im je da ide u do stare kuće – priča meštanin Zlota, poznanik porodice stradale M. G.

Kako se nije vraćala, dečaci su otišli da vide šta se dešava u staroj kući.

Ušli su i zanemeli kada su videli da se obesila. I to kanapom. Smogli su snage i pozvali Anu, maćehu M. G. Samo su rekli: "Seka se obesila" – kaže sagovornik.

Izvor:Blic
Foto:Twitter/sputnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter