Izvor:
26.04.2016 u 15:26
0

NOVITETI U ISTRAZI: Ubica je OMAMIO JELENU, pa je UBIO MOTKOM?

Pevačica Jelena Marjanović (33) iz Borče ubijena je 2. aprila, a njeno telo pronađeno je dan kasnije.

Policija svakodnevno dolazi do novih saznanja i radi na tome da se počinilac monstruoznog zločina što pre privede pravdi.

Sumnja se i da je ubistvo dugo pripremano.

Pretpostavljamo da je ubica znao kada će Jelena proći nasipom. Sačekao je pogodan trenutak i prišao joj s leđa. Imao je kod sebe već pripremljenu krpu ili maramicu natopljenu nekim sredstvom za omamljivanje, verovatno hloroformom. Stavio joj je na lice, preko nosa, i pokušao da joj to ugura u usta. Šokirana i preplašena, devojka se otimala i pesnicama pokušavala da se odbrani. Međutim, rastvor je počeo da deluje i ona je gubila dah – kaže sagovornik "Kurira".

On smatra da je pevačica pala na zemlju, a da je napadač potom uzeo motku ili neki drugi tupi predmet koji je poneo i udarao je dok joj nije polomio lobanju.

Potom ju je odvukao s nasipa do kanala. Moguće je da je u tom periodu Jelena još bila živa, ali bez svesti, i da se nagutala vode, što je ubrzalo smrt.

Moguće je da se počinilac odlučio za omamljivanje, jer nije želeo da rizikuje da ga Jelena Marjanović prepozna – a to ide u prilog sumnji da su u zločin umešane i neke osobe bliske žrtvi, a takođe ju je privremeno onesposobio kako bi je lakše dokrajčio.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/skip239x

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter