Izvor:
01.01.2017 u 20:06
0

Srce da pukne od tuge: Mala Jana tražila od DEDA MRAZA da joj DOVEDE MAMU!

U studiju Zorana Marjanovića i njegove ubijene supruge Jelene (33) uoči Nove godine pevala samo ćerka Jana (5).

Ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović i tragična saga njene porodice obeležili su minulu godinu, a ni posle devet meseci ubica koji ju je do smrti pretukao na nasipu u borčanskom naselju Crvenka nije uhapšen.

Zoran Marjanovića i njegova ćerka Jana (5), koji se uveliko pripremaju da najradosnije porodične praznike prvi put proslave bez stuba svoje porodice, majke i supruge Jelene Krsmanović Marjanović.

Sećam se prošlogodišnjeg dočeka Nove godine. Bili smo srećni, niko nije ni slutio šta će nam se dogoditi tri meseca kasnije. Jeca i ja smo radili u Bosni. Sećam se da je rekla koliko nam je grozan posao jer tokom slavlja ne možemo da budemo s porodicom na okupu. Jedva je čekala da se vratimo kući kako bi bila s Janom – priseća se Marjanović.

On dodaje da je Jana prošle godine kitila jelku s majkom i da su neke ukrase pravile same.

Ove godine pomogla joj je Miloševa devojka, ali Jana je davala instrukcije. Kad su završile, bila je srećna, a primetio sam da je jelku okitila isto onako kako je bila ukrašena i prošle godine, kad ju je ukrašavala s majkom – objašnjava Zoran.

Ipak, najtužniji trenutak, kako je kazao, doživeo je kad je pitao ćerkicu šta bi volela da joj za Novu godinu donese Deda Mraz.

Jelena i ja smo joj uvek ispunjavali želje. Punili smo joj džakove igračkama i slatkišima… I ove godine pravili smo spisak. Kad sam je pitao šta bi najviše volela, rekla mi je tužno da bi najviše volela da vidi mamu. Tačnije, da joj je Deda Mraz dovede. Zanemeo sam. Ćutao sam, srce me je zabolelo – kaže očiju punih suza suprug ubijene pevačice.

Devojčica, kako kaže Marjanović, na pomen majke u prvi mah zanemi, a potom brzo prebaci razgovor na drugu temu.

Nastavila je da priča kako nema potrebe da pišemo Deda Mrazu pismo, poslaćemo mu, kaže, telefonom poruku. Tako sam u telefon kucao koje lutkice joj trebaju… Kad smo završili, rekla je: „Tata, ako Deda Mraz ne donese sve to, pa mi ćemo to sami kupiti“ – ispričao je Marjanović.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter