28°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Kurir.rs

SIN POZNATOG PEVAČA PUŠTEN IZ ZATVORA! Pretukao majku, pa napao policajce!

Darijan Mandić (39), sin poznatog pevača Olivera Mandića (66), koji je u petak popodne uhapšen nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane (64), pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu.

Naime, u medijima se u petak uveče pojavila vest da se sin legende jugoslovenskog roka, oko 16 časova posvađao sa majkom Mirjanom sa kojom živi na Voždovcu, a potom je i fizički napao.

- Mirjana je pozvala policijsku patrolu i kazala da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji i preti da će je prebiti, pa je ona veoma uplašena. Kada su policajci stigli ona nije želela da priča sa njima, a Darijan je počeo da ih vređa, pa je priveden i zadržan zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti - kaže izvor.

OVO MORATE ZNATI

JOŠ JEDAN CRNI DAN! Za 24 sata 325 novozaraženih od korona virusa, OSAM OSOBA PREMINULO

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Mačka nam pokazala gde je zakopana MALA MARIJA!

KOVID BOLNICA U NAJVEĆOJ ARENI NA BALKANU: Pogledajte kako će izgledati! (FOTO)

BOLEST SE VRATILA MEĐU NAS! Bez molebana u Crnoj Gori!

AKCIJA GORSKE SLUŽBE! Spasioci iz Novog Sada pomogli devojci na Fruškoj gori

- Mlađi Mandić je pred tužiocem priznao da je vređao policajce, pa je nakon saslušanja pušten na slobodu. Njemu je izrečena i hitna mera, jer je u ovoj porodici i ranije bilo sličnih situacija - objasnio je sagovornik našeg lista iz istrage. Kako izvor beogradskih medija navodi, Darijan Mandić do sada nije osuđivan.

- Ranije se dešavalo da se on i majka sporečkaju, pa ona pozove policiju. Međutim, kad god bi patrola otišla, ona nije želela da sarađuje i ispostavilo bi se da su se u međuvremenu pomirili. Čak ni sada, Mirjana na sebi nije imala vidljive povrede - dodao je izvor.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti