30°C

Beograd

Photo: Facebook/Printscreen

Izvor: Kurir.rs

TRI DANA PRE UDESA kod Kule! Vozač Renoa SMRTI, hteo da proda auto za 800 Evra!

Nije smeo da vozi pijan, goniću ga preko suda-  rekla je Dragana Šiljak, majka jedne od tri poginule devojke u udesu kod Kule

Božidarka Đukić (23), Marija Fekete (17) i Tatjana Godz (15), koje su pre tri dana poginule u nesreći na putu između Ruskog Krstura i Kule, kada je Mihajlo Sabadoš (23) izgubio kontrolu nad "renoom" i sleteo s puta, sahranjene su juče na grobljima u Crvenki i Kuli u razmaku od po sat vremena.

Podsetimo, Marija Fekete, njena sestra po majci M. S. (14) i Tatjana Godz kobne večeri bile su u diskoteci, a kada su peške krenule kući, kolima ih je sustigao Sabadoš, sa kojim je bila Božidarka Đukić, kao i Jovan V. (18).

Jovan i M. S. su u udesu povređeni i bore se za život, dok je vozaču određen pritvor. - Taj Mihajlo, koji je moju decu survao, mora da bude u zatvoru do smrti. Goniću ga preko suda, nije smeo da vozi pijan - rekla je Dragana Šiljak, majka poginule Marije i povređene M. S.

SAZNAJTE JOŠ

OVO BAŠ BOLI! Pogledajte kako je napadnut Bil Gejts! (VIDEO)

KORONA KROJI ZANIMANJA Ovo će biti najplaćeniji poslovi!

POČINJE SUĐENJE 21. VEKA! Malčanski berberin pred sudom!

RESTRIKTIVNE MERE U ITALIJI: ZARAŽENIMA koji ODBIJU bolničko lečenje sledi ZATVORSKA KAZNA!

Komšije za vozača imaju reči hvale. - Nije pravio nikakve probleme. Povučen je i vredan. Sam je sebi zaradio i kupio ta kola. Možda mu je ovo bio prvi put da se napije. Njegovi otac, majka i sestra su skrhani, zatvorili se se u kuću, nije im ni do čega - rekle su komšije. Samo tri dana pre udesa Mihajlo je na internet stranici na kojoj se postavljaju oglasi okačio fotografije "renoa" i napisao da hoće da ga proda za 800 evra. - Da ga je prodao, možda bi se izbegla tragedija - kažu komšije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar