24°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: tanjug

JEZIVA TRAGEDIJA: Utopio se u VEŠTAČKOM JEZERU, prijatelji su zvali policiju čim su primetili da ga nema!

Radnik JP "Komunalac" Đurica Nađ utopio se danas u ranim jutarnjim satima na veštačkom jezeru u Šatrincima kod Iriga.

Kako se nezvanično saznaje, Đurica je sa još nekoliko prijatelja otišao u nedelju uveče na jezero, da bi se tamo družili a usput i pecali. Ujutru u zoru on je ušao u vodu, kako bi se osvežio i plivao, a posle izvesnog vremena prijatelji koji su bili sa njim primetili su da ga nema. U panici da mu se nije desilo ono najgore pozvali su policiju, a telo nesrećnog čoveka kako pluta odjednom se pojavilo na površini jezera.

OVO MORATE ZNATI

KONSTITUISANA NARODNA SKUPŠTINA, POSLANICI POLOŽILI ZAKLETVU: Srbija dobila NOVI PARLAMENT!

NIŠKA KOVID BOLNICA: Preminuo MUŠKARAC koji je ŠTAKOM tukao MEDICINSKU SESTRU!

IZGUBILE ŽIVOT U SEKUNDI: Sletele sa puta, na licu mesta poginule dve sestre!

- Doktorka je konstatovala da smrt nije nastala nasilno, zato telo nije poslato na obdukciju. Zbog situacije u kojoj se nalazimo zbog korona virusa, telo je ipak stavljeno u limeni sanduk koji je hermetičkii zatvoren a zatim u drveni. Tako da se sanduk neće više otvarati a smešten je u kapelu do sahrane - kaže Franja Mulaj pogrebnik, koji je učestvovao u akciji vađenja utopljenika iz jezera.

 

Za Nađa Irižani kažu da je bio dobar drug, čovek, koji se uvek našao ljudima kada su bili u nevolji. Pored toga što je radio kao radnik Komunalca, pisao je i poeziju, zato je često učestovao u turističkim manifestacijama na kojima je čitao stihove pesama. Đurica će biti sahranjen sutra u 11 časova na istočnom groblju.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar