24°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic

PLANIRALI LIKVIDACIJU, ZAVRŠILI IZA REŠETAKA: Kolumbijci UHAPŠENI u NIKŠIĆU!

Goran Brajović iz Podgorice i Caicedo Bandoya Juan David i Costana Casa Jose Aleksander iz Kolumbije uhapšeni su u Nikšiću zbog sumnje da su pripremali teško krivično delo.

Kako Pobjeda saznaje nezvanično iz izvora bliskih istrazi, osumnjičeni su uhapšeni po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva i predmet nosi oznaku tajnosti.

Njima je određeno zadržavanje do 72 sata, nakon čega su privedeni sudiji za istragu koji će se izjasniti da li će im biti određen pritvor ili će se braniti sa slobode.

SAZNAJTE JOŠ

TUČA NA ULICI: Pobegli iz kafića da ne bi platili račun, zaboravili telefon pa je NASTAO KARAMBOL!

NEKA MU JE VEČNA SLAVA: Pedeset godina je besplatno lečio siromašne, TUŽNO kakav je kraj DOČEKAO!!

MAJSTORI PROFITIRAJU: Cena rušenja zida u stanu 1.000 evra!

PREDSEDNIK SRBIJE SASTAO SE SA AMBASADOROM RUSIJE U PREDSEDNIŠTVU

Prema navodima Pobjede, trojica osumnjičenih uhapšeni su u Nikšiću, prilikom kontrole.

Istražitelji su imali operativna saznanja da Brajović i dvojica Kolumbijaca pripremaju izvršenje teškog krivičnog dela. Operativnim radom istražitelji su prikupili dokaze i zaustavili vozilo u kojem su bili osumnjičeni i osujetili njihov plan.

Nezvanično je rečeno da su istražitelji osujetili likvidaciju, ali nije rečeno da li se radi o nastavku obračuna kriminalnih klanova i da li je meta trebao da bude član neke grupe. Prikupljeni dokazi dostavljeni su tužiocu koji će se izjasniti da li u radnjama osumnjičenih, osim stvaranja kriminalne organizacije, ima elemenata za još neko krivično delo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar