21°C

Beograd

Photo: YouTube

Izvor: Blic

OTAC OPTUŽENOG ZA MASAKR U JABUKOVCU: Zna da mora da odgovara za svoja zlodela!

Prošlo je skoro godinu dana od četvorostrukog ubistva na salašu u Velja Vratni kod Jabukovca, kada je, kako se sumnja, Davor Pernić (36) iz Jabukovca sa ljubavnicom Majom Bađikić (26) hicima iz vatrenog oružja iz koristoljublja ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Slaviša Pernić, otac Davora Pernića, kaže da redovno obilazi sina u pritvoru u Negotinu i da je on dobro.

- Svakog petka idemo kod njega. Obilaze ga brat, majka, drugari... Dobro je, u izolaciji je još uvek, tako će verovatno biti dok se sve ne završi - rekao je Slaviša.

On dodaje da ne sme sa sinom da priča o zločinu.

- Svestan je verovatno da mora da odgovara za svoja zlodela, kao i svako ko je imao veze sa tim. Ne znam istinu, ali se nadam da će ona biti dokazana na sudu - kaže nesrećni otac.

OVO MORATE ZNATI

DRAMA U INDIJI: PUTNIČKI AVION skliznuo sa piste i PREPOLOVIO SE!

PREMINUO pulmolog Vladimir Žugić! Zvaničan uzrok smrti NIJE POTVRĐEN!

DETALJI SMRTI poznatog košarkaša: Majkl Odžo TRAGIČNO preminuo na TRENINGU!

Podsetimo, 9. avgusta 2019. komšija Kazimirovića našao je četiri beživotna tela u dvorištu. Rajino telo bilo je na traktoru, u dvorištu je bilo telo njegove majke Dragice, sestre Ljubinke i sestričine Dragane. Posle dve nedelje priveden je Davor Pernić. Nakon saslušanja priznao je da je sve sam uradio. On je rekao i da je iz kuće Kazimirovića uzeo 500 evra, a kod njega su nađene četiri puške i municija. Nakon mesec dana, kada je saznao da Maja Bađikić, za koju trvdi da je sa njom bio u emotivnoj vezi, ne brine za njega, promenio je iskaz i tvrdio da je sve ona organizovala jer su Kazimirovići imali novca koji joj je neophodan za operaciju. Maja je priznala vezu sa Pernićem, ali ne i saučesništvo u masakru. U februaru 2020. Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Davora i Maje.

Posle podizanja prve optužnice sud je tražio od tužilaštva da se ustanovi tačan datum zločina, jer su dodatna veštačenja pokazala da se ubistva možda nisu desila 7. avgusta, već u periodu između tog dana i 9. avgusta, kada su tela i pronađena. Perniću se na teret stavlja teško ubistvo, a protiv Maje Bađikić saučesništvo, jer je u nastavku istrage opušak cigarete sa njenim DNK nađen na mestu zločina.

Suprug Maje Bađikić: Moja žena je nevina

Novica Bađikić, Majin suprug, rekao je za Kurir da ne veruje da je njegova supruga učestvovala u zločinu.

- Maja je nevina, sve ovo je namešteno. Zbog čega joj se namešta i ko to radi ne znam, ali vidim da nešto smrdi - rekao je Bađikić.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti