18°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

UŽASNI ZLOČIN ŠOKIRAO SVET: Ubili svoje četvoro dece, pa počinili samoubistvo!

Vojnik Džerad Eskuibel Harles i njegova supruga odgovorni su za ubistvo svoje četvoro male dece, veruju američke vlasti. Dvojac je takođe počinio i samoubistvo. Sve se dogodilo pre dva meseca kada je policija pronašla mrtve sve članove porodice Harles na zadnjem sedištu njihovog SUV-a. Tada su verovali da je za smrt odgovoran samo 38-godišnji otac, donosi Daily Mail.

Poručnik Džesi Salame rekao je da je Harlesu pomogla supruga, 36-godišnja Šeril En, i da su se zajedno urotili u zločinu i samoubistvu. Obdukcija je pokazala da je porodica umrla od trovanja ugljen-monoksidom. Poručnik Salame priznao je za San Antonio Ekspres njuz da motiv i dalje nije utvrđen, ali je nabrojao nekoliko mogućih uzroka.

Kombinacija životnog stresa koji je pogoršan problemima mentalnog zdravlja i stresa zbog dece s posebnim potrebama, bili su ključni okidači u samoubistvu. Vlasti su identifikovale decu, no ne znaju koje je od četvoro dece bilo ono s posebnim potrebama.

Eskuibel Harles bio je vojnik američke vojske raspoređena u 470. vojno-obaveštajnoj brigadi u vojnoj bazi San Antonio. Susedi su rekli da je porodica nova u tom kvartu, ali nikad nisu videli ništa neobično. Policijski službenici su se 4. juna odazvali na poziv, a šef policije San Antonija Vilijam Makmanus rekao je da je miris ugljen-monoksida bio jak kada su stigli službenici.

Policija je ušla u kuću nakon što je Eskuibelov poslodavac rekao kako danima ne može da ga kontaktira. Kad su ušli, policajce je svladao težak i opasan miris za koji se ispostavilo da je ugljen-monoksid. Policija je saopštila kako su pronašli nekoliko eksploziva nakon što su ušli.

OVO MORATE ZNATI

OTKRIVENA SLABA TAČKA KOVIDA 19! Evo šta je sledeći KORAK!

SAHRANA Isidore Bjelice DANAS u Aleji zaslužnih građana: Počivaće pored POLITIČARA

POMIRENJE NAKON SVEGA! KADRA STIGAO, POLJUBIO IZABELU: Iskrena STRAST i susret DECENIJE (VIDEO)

DANAS BEZ KONFERENCIJE: Krizni štab obratiće se SUTRA

Porodica je pronađena na zadnjem sedištu automobila unutar porodične garaže. Dve mačke takođe su pronađene mrtve na prednjem sedištu.

- To je cela slika. Odrasli, deca, kućni ljubimci", rekao je Makmanus -  ne postoje reči kojima bi se to moglo opisati".

Makmanus je u to vreme rekao da postoje dokazi da 'to nije bila nesreća' i nije sugerisao da je neko van porodice umešan.

Vojna baza San Antonio izdala je u petak izjavu u kojoj potvrđuje incident.

"Naša srca i molitve odlaze porodicama pokojnika. Dodatne informacije biće objavljene uskoro. Slučaj je trenutno pod istragom Policijske uprave San Antonio i Zapovedništva američke vojske za kriminalističku istragu", objavili su.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti