26°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

VALJEVAC GORAN NIKOLAŠEVIĆ OPTUŽUJE SVEDOKA SARADNIKA U SLUČAJU "ŠARIĆ" DA MU JE PODMETNUO BOMBU BOD DŽIP!

Valjevcu Goranu Nikolaševiću (51), svedoku u procesu Pljevljaku Darku Šariću (50), dignut je džip u vazduh u Valjevu, a on sumnja da iza bombaškog napada stoji svedok saradnik Nebojša Joksović Joksa (49)!

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK: Broj zaraženih opada, pozitivno samo 2,4% testiranih osoba od 25. juna!

MARIĆ POSLUŠAO GLEDAOCE Presedan u "Ćirilici", budite uz Happy TV u 21 sat!

UŽAS U VRANJU: Muškarac (25) PRETIO licima i NASRNUO na njih?!

U trenutku eksplozije Nikolašević je spavao sa suprugom i decom u porodičnoj kući u Mišarskoj 1, kada je odjeknula strahovita detonacija, koja je raznela njegov džip i oštetila vozila parkirana u blizini. Stakla na lokalu i okolnim kućama su popucala, a eksplozija je odjeknula u celom kraju.

- Digli su mi džip „hondu element“, vredan oko 10.000 evra. Spavao sam u kući sa porodicom kada je grunulo. Sve komšije su se prestravile. Apsolutno sam siguran da iza toga stoji Nebojša Joksović i niko drugi! To je hteo da uradi pre dve godine, a sada je to opet pokušao. Smeta mu šta sve znam o njegovim kriminalnim delatnostima i to iznosim na sudu i hoće da mi pošto-poto skine glavu. To sam pre dve godine rekao u istrazi i jutros sam to ponovio. Ne znam više dokle treba to da ponavljam? Znači treba da ostanem bez glave da bi neko ukapirao o čemu se tu radi! - rekao je Nikolašević.

Nikolašević ističe da je ranije dostavio tužiocu nove dokaze o tome da Joksović hoće da ga ubije i da je ovo novi pokušaj zastrašivanja svedoka.

- Odustankom od gonjenja Joksovića, koji je lažno svedočio protiv Darka Šarića, samo se poručuje da se svedoci mogu zastrašivati i da to prolazi nekažnjeno. Ja sam ranije dostavio tužiocu dokaze da Joksović hoće da me ubije i da je podstrekavao Dalibora Ristića. U tim dokazima je detaljno navedeno kako je Joksović planirao moje ubistvo i podstrekivao Ristića na to, međutim Ristić je sve to ispričao policiji o čemu postoje i zvanične izjave - rekao je Nikolašević.

On naglašava da je ovim napadom Joksović prevršio svaku meru.

SAZNAJTE JOŠ

Od Beograda do Novog Sada VOZOM za MANJE OD POLA SATA!

TELO KOJE NEMA CENU! MNOGI ŽELE DA BUDU ONA: U susret ljubomori ZBOG LEPOTE

SRBI MOGU U 17 ZEMALJA BEZ PCR TESTA: Ukrajina i Tanzanija nam zatvorile granice

- Smeta mu istina i ovo neće biti poslednje što će da uradi. Uplašen sam za svoj život, kao i za bezbednost svoje dece. Auto je totalno uništen. Sigurnosne kamere snimile su kako nepoznati, maskirani muškarac prilazi autu i stavlja napravu na haubu, a ubrzo posle toga je auto raznet - dodaje on.

Nikolašević kaže da je sada tužilac u Valjevu dao Joksoviću zeleno svetlo jer je nedavno odbacio krivičnu prijavu koju je podneo protiv njega za pokušaj ubistva 2018. godine.

- Tužilac je pre nekoliko dana odbacio moju krivičnu prijavu protiv Joksovića i automatski mu dao zeleno svetlo da me i dalje napada. Rekao sam policiji da samo na njega sumnjam. Nemam drugog neprijatelja, već isključivo njega. Policija vodi istragu protiv nas, a on diže u vazduh. Ovo je više besmisleno! - ogorčen je Nikolašević.

Tužilac Zlatko Šulović iz Valjeva odbacio je pre nekoliko dana krivičnu prijavu protiv Joksovića za pokušaj ubistva Nikolaševića. Slučaj je prvo bio u Specijalnom tužilaštvu u Beogradu, a onda je na čudan način prebačen u Valjevo, gde je tužilac odustao od krivičnog gonjenja.

Oglasio se i advokat Radoslav Baćović:

- Navedeni događaj se može u krivičnopravnom smislu kvalifikovati kao pokušaj ubistva i izazivanja opšte opasnosti u sticaju sa teškim krivičnim delom protiv opšte sigurnosti, ali kroz istragu će se utvrditi šta se tačno dogodilo i koji su motivi krivičnog dela. 

- Goran Nikolašević je svedočio pred Specijalnim sudom o kriminalnim aktivnostima svedoka saradnika Nebojše Joksovića. Ono što je važnije on je puno govorio o tome da je Darko Šarić vlasnik imovine na Zlatiboru i drugih objekata i stanova koji su trenutno u posedu Joksovića. 

- Onio što je možda najvažnije je da je pre samo dva dana Nikolašević predao tužilaštvu imena dvojice svedoka koji će u potpunosti razotkriti događaj u pripremanju njegovog ubistva. 

Baćović je dodao:

- Ja ne vidim način kako bi u ovom slučaju tužilac u Valjevu mogao da ne sprovede istragu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti