26°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

UŽAS U VRŠCU: Otac pretukao bebu od dva i po meseca, dete preminulo posle 40 dana borbe

Beba iz Vršca stara svega dva i po meseca, preminula je u petak na Institutu za majku i dete nakon što ju je otac T. M. tukao.

Kako se saznaje, majka je sa muškom bebom došla na Institut 25. juna, kada je slučaj nasilja u porodici i prijavljen nadležnim institucijama, potvrdili su i iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu.

- Slučaj nasilja u porodici je policiji u Vršcu prijavljen 25. juna. Ocu je istog dana određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, dok mu je dan posle toga, 26. juna, određen pritvor - kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu i naglašavajući da se T. M. i dalje nalazi u pritvoru.

OVO MORATE ZNATI

DETALJNI PLAN! Ovako će od 1. septembra biti ORGANIZOVANA ŠKOLSKA GODINA!

Tramp napustio konferenciju zbog pucnjave kod Bele kuće!

SVE U PLAMENU! Napadnuta NAJVEĆA RUSKA BAZA U Siriji! (GALERIJA)

NE MOGU NI DA PRIVIRE: Ruski LOVAC ponovo PRESREO američki izviđački AVION iznad Crnog mora!

POČINJE KLINIČKO TESTIRANJE RUSKE VAKCINE! Predsednik najavio da će PRVI DA JE PRIMI!

Ova hrabra, tek rođena beba, dugo se, čak mesec i po dana, borila sa nanetim povredama, sve do 7. avgusta, kada je, nažalost, preminula. Vršačko osnovno tužilaštvo je odmah posle smrti deteta izdalo naredbu za obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti dečaka. Posle ovog tragičnog događaja, slučaj je pripao Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva Nebojša Živković, kaže da bebi funkcije mozga nisu bile ispravne, te da će obdukcija pokazati koji je tačan uzrok smrti.

- Lekari su održavali bebu u životu, ali je ona nažalost preminula. Ocu je određen pritvor, a naložena je obdukcija. Sada čekamo obdukcione rezultate, posle čega će pritvoreni biti saslušan - navodi Živković.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti