Izvor:
23.01.2017 u 00:28
0

ZLOČIN iz sujete: Medicinski tehničar izbo starijeg kolegu jer ga je stalno KRITIKOVAO!

Pripadnik osoblja jedne klinike u Dortmundu (nemačka pokrajina Severna Rajna-Vestfalija) uhapšen je u stanu svoje majke nakon što je izbo nožem 19 godina starijeg kolegu.

Kako navodi policija, naneo mu je nekoliko uboda nožem u predelu trupa. Kako je policija saopštila u subotu, žrtva se oporavlja.

Osumnjičeni je priznao zločin, a kako se navodi u saopštenju policije i javnog tužilaštva, izjavio je da je napad bio motivisan “stalnim kritikama žrtve na račun njegovog rada u odeljenju za sterilizaciju instrumenata”, zbog kojih je rešio da ga ubije.

Zbog pokušaja ubistva izdat je nalog za njegovo hapšenje, a kako je saopštila policija, i napadač i njegova žrtva su Nemci.

Izvor:Blic.rs
Foto: masasieharare.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter