Izvor: Alo.rs
19.09.2020 u 07:13
0

ISPLIVALI NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA: Strahinja ubijen jer je izdao klan?!

Strahinja Stojanović navodno je promenio dres i navodno sklopio primirje sa suprotnim klanom, što ga je koštalo glave. Njegovi saradnici zaključili su da je on Juda jer postoje informacije, koje se proveravaju, o tome da je često boravio u Španiji, iako je to teritorija Luke Bojovića s kojim je u sukobu, kaže izvor

Strahinja Stojanović (30), koji je 13. septembra poginuo na Novom Beogradu u eksploziji bombe podmetnute pod njegov džip BMW X5, likvidiran je navodno zbog izdaje klana kojem je pripadao, saznaju mediji od dobro obaveštenih izvora. Prema rečima našeg sagovornika, Strahinja je posle pokušaja njegovog ubistva 2018. navodno sklopio primirje sa suprotnim klanom, što ga je sada koštalo glave. Posle tog dila on se osetio bezbednim i nije krio gde se kreće, o čemu govori činjenica da je njegova devojka Sonja Suarez Gomez (45) često na društvenim mrežama objavljivala njihove fotografije i lokacije gde se nalaze. 

– Upravo je taj dogovor jedan od pravaca istrage likvidacije, jer se ne isključuje mogućnost da su njegovi prijatelji pomislili da ih je on izdao i prešao na suprotnu stranu. Zaključili su da je on Juda jer postoje informacije, koje se proveravaju, o tome da je često boravio u Španiji, gde se slobodno kretao, iako je to teritorija Luke Bojovića, šefa škaljarskog klana, s kojim je u sukobu – kaže izvor.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVI IMATE OVE APLIKACIJE U TELEFONU! Proglašene su za ŠPIJUNSKE i od nedelje ZABRANJENE

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Zvezda ide u Sloveniju ili Jermeniju

ĐOKOVIĆ DOBIO „SRPSKI DERBI“ U RIMU! U petak igra četvrtfinale! (VIDEO)

MALE TAJNE ONLAJN MUVANJA Evo šta znače poruke muškaraca na mreži

On navodi da se Strahinja posle pokušaja njegovog ubistva 2018, kada je ranjena njegova tadašnja devojka iz Španije, sklonio iz Galenike u Borču kod prijatelja.

– Znao je ko i zašto mu radi o glavi. Navodno je preko posrednika poslao poruku naručiocu svog ubistva i s njim dogovorio primirje. Odmah po primirju Strahinja je počeo da putuje po svetu, a najčešće destinacija su mu bile Španija i Južna Amerika. Nije se skrivao i radio je svoje poslove. Iako je u početku bio oprezan, sve više se opuštao, pa se tako prošle godine vratio u Srbiju i navodno se smestio opet kod prijatelja iz Borče. Boravio je u Srbiji par meseci, a zatim je ponovo otputovao – dodaje izvor „Alo!“.

– To njegovo slobodno kretanje baš onda kada je trebalo da se čuva njegovim saradnicima je bilo sumnjivo. Ponašao se ležerno iako se operativno dovodio u vezu sa ubistvom Bojovićevog advokata Miše Ognjanovića, kojeg je navodno pratio. To je u njegovom klanu pobudilo sumnju da je on promenio dres, što je jedan od pravaca istrage, tvrdi naš izvor.

Prema njegovim navodima, ujedno se dešavalo da tovar koji se nalazi pod Strahinjinom jurisdikcijom stigne okrnjen.

– Kada se u februaru vratio u Srbiju sa Kolumbijkom, to je bila poruka da postaje sve jači i da se iz nekog razloga oseća bezbedno. Upravo tih šest meseci provoda bilo je dovoljno da njegovi prijatelji izdaju nalog za likvidaciju, jer su izgubili poverenje u njega, a ujedno i da pošalju poruku da se izdaja i nestanak robe ne praštaju – tvrdi naš izvor.

Sumnja se da je po Strahinjinom ubistvu Kolumbijka objavljivanjem čitulje poslala poruku naručiocu ubistva da mu je Strahinja verovao, odnosno da su imali dogovor.

– Ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi – objavila je u čitulji Sonja Suarez Gomez opraštajući se od Strahinje.

Sonja: „I dalje si mi potreban”

Sonja Suarez Gomez oglasila se ponovo na svom Instagram nalogu, na kojem je objavila njihovu sliku sa letovanja i stihove poznate pesme „I love you, baby“ (Volim te, ljubavi). – Iako je sve gotovo, u redu je, i dalje si mi potreban – napisala je ona.

Sonju zastupa Čabarkapin advokat

Sonja je u četvrtak dala iskaz u tužilaštvu gde je došla u pratnji advokata Vojislava Babića i Stojanovićeve majke. Babić je poznat i kao advokat Aleksandra Čabarkape iz Kaluđerice. On juče nije želeo da komentariše bilo šta u vezi sa Sonjinom izjavom. – Angažovala me je porodica Stojanović, a tužilac vodi postupak – kratko je  rekao Babić. Suarezovoj, koja se u momentu likvidacije nalazila u džipu zajedno sa pokojnim Strahinjom, zabranjeno je da napusti zemlju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter