14°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Tanjug

OVO JE TININ ISKAZ SA SASLUŠANJA: Vukao me je za kosu i lupao šamare!

Tina T. koja je Miladina Kovačevića prošle sedmice prijavila za nasilje saslušana je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u svojštvu oštećene.

Tina T. je tužiocu detaljno ispričala šta se događalo u noći 16. septembra i izjavila da se pridružuje krivičnom gonjenju Kovačevića i da ističe imovinskopravni zahtev (za obeštećenje).

SAZNAJTE I OVO

VUČIĆ: Ponosan sam! Srbija je slobodna,nezavisna,suverena ...

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI: Uručena rešenja o nagrađivanju najuspešnijim novim policajcima!

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ne mogu da gledam Novakove mečeve

SUĐENJE SE ODLAŽE: Zoran Marjanović bolestan!

U saopštenju tužilaštva objavljenom na njegovom sajtu navodi se da je Tina T. ispričala kako je 16. septembra oko 1 čas posle ponoći, po dogovoru sa Kovačevićem, došla u stan u kom je boravio gde su se i posvađali.

On ju je potom, kako je rekla, desnom rukom uhvatio za kosu, oborio na pod i tako je vukao po hodniku zgrade od ulaznih vrata stana do lifta, sve vreme joj preteći.

Dok ju je držao za kosu, otvorenom šakom udario joj je šamar po desnom obrazu, a zatim i pesnicom u predelu glave, nakon čega je naglo pustio, usled čega je ona glavom udarila u pod.

Takođe je navela da je odmah potom taksijem otišla kod svoje sestre TamareT, kao i da je u predmetnom događaju zadobila telesne povrede u predelu glave ali da je lekarsku pomoć potražila nakon dva dana jer joj je tada postajalo sve lošije.

Evo šta je rekla rođena Tinina sestra

Tamara T. je izjavila da nema neposrednih saznanja o događaju, ali je navela da je njena rođena sestra Tina T, te noći došla u njen stan oko 3 sata, da je bila uplakana i da joj je rekla da ju je pretukao osumnjiceni M.K., da je oštećena bila uznemirana i pod stresom i da je sve vreme plakala.

Navela je i da je, da je i pored svoje setre Tine da događaj ne prijavljuje policiji, zbog straha da će je osumnjičeni "ubiti", to ipak učinila i da je polcija ubrzo došla.

Takođe je primetila da je oštećena imala povrede u predelu vrata i obe noge, da je bila otečena, kao i da joj se žalila da je boli glava, navodi tužilaštvo u saopštenju.

Najavljuje da će u daljem toku dokaznog postupka narediti medicinsko veštačenje telesnih povreda, pribaviti video zapise sigurnosnih kamera i po potrebi preduzeti i druge radnje "radi potpunog i pravilnog utvrđivanja činjeniničnog stanja, nakon čega će doneti odluku u skladu sa zakonikom o krivicnom postupku".

Tužilaštvo je inače uložilo žalbu na rešenje sudije za prethodni postupak od subote, kojim je odbijen njegov predlog za određivanje pritvora Kovačeviću, budući da je i ranije osuđivan za nasilničko krivično delo, kao i da ne uticao na oštećenu i njenu sestru, rečeno je Tanjugu tužilaštvu.

Odluku o žalbi treba da donese krivično vanptresno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti