10°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

REŠIO DA IDE U ZATVOR, NEĆE DA PLATI 10.000 DINARA: Prokupčanina je zaustavila i kaznila policija, on tvrdi da ima JAK RAZLOG zbog kog je načinio prekršaj

Milan Cvetković iz Prokuplja rešio je da izdrži zatvorsku kaznu od 10 dana, jer nije hteo da plati 10.000 dinara, koliku kaznu mu je Prekršajni sud izrekao zbog nevezivanja pojasa u automobilu.

Cvetković kaže da se na ovaj korak odlučio iz revolta, jer, kako tvrdi, nije kriv.

- Kada znate da ste nepravedno osuđeni, borite se da dokažete svoju nevinost - kaže Cvetković.  

PROČITAJTE JOŠ...

POBEDILI KORONU? OVAJ GRAD u Srbiji skoro mesec dana BEZ ZARAŽENIH I PREMUNULIH!

Stručnjaci UPOZORILI RODITELJE: Sa OVIM SIMPTOMIMA nikako ne šaljite decu u ŠKOLU i VRTIĆ!

U Londonu HAOS zbog KARANTINA: Policija UPOZORILA DEMONSTRANTE! (VIDEO)

Ovaj Prokupčanin kaže da je njegova noćna mora počela u februaru, nakon što je operisao pupčanu kilu.

- Pustili su me ranije iz bolnice, a kako su mi bili potrebni lekovi, maske i rukavice, krenuo sam za Niš. U Merošini su me zaustavili saobraćajci i pitali zašto nisam vezao pojas. Objasnio sam da ne mogu da se vežem sa isečenim stomakom, podigao duksericu i pokazao ranu i konce i objasnio im da bi pojas mogao da me dodatno povredi, kao i da mi je lekar rekao da ne smem da se vezujem - priča Cvetković i dodaje da je na licu mesta pozvao doktora da on objasni situaciju policajcima.

- Sve su saslušali, rekli mi da moraju da pišu kaznu, ali da donesem potvrdu od lekara i da će da se stornira prijava. Kada sam sutradan došao sa potvrdom, samo su me otkačili - dodaje naš sagovornik.

Kako kaže, pošto nije platio kaznu, a Prekršajni sud u Merošini je potvrdio da mora da plati, žalio se niškom sudu.

- Žalbeni postupak je nedavno završen. Pošto je prošao rok za plaćanje kazne, moram u zatvor. Da sam kriv, da nisam vezao pojas iz hira, platio bih, ali nisam kriv - završava on.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar