Izvor: Alo.rs
01.10.2020 u 07:24
0

„TERALI SU GA DA POSLE SILOVANJA PIJE URIN“: Novi detalji navodnog silovanja u Beloj Crkvi

Mladića će pregledati i psihijatri kako bi se ustanovile psihičke posledice torture koju je navodno preživeo.

SAZNAJTE I OVO…

MILO SE SPREMAO ZA RAT! Naložio prisluškivanje vladika i tražio da se zauzmu hramovi SPC u izbornoj noći!

RUSKA AVIJACIJA MENJA TOK RATA! U iznenadnom udaru sravnili sve sa zemljom!

STRAVIČNA POGIBIJA JERMENSKIH VOJNIKA! Dron ih uništio i razbacao tela na sve strane! (VIDEO)

DODIK: Nećemo dozvoliti da se MIGRANTI zadržavaju u Srpskoj!

PATRIJARH ZAHVALAN RUSIMA Da nije braće Hram Svetog Save bi gradili još 100 godina (VIDEO)

IZVEDEN NAPAD NA AMERIČKE VOJNIKE! Aerodrom u plamenu!

Mladić S. P. (19) iz Bele Crkve upućen je u Vršac na razgovor sa psihijatrima koji treba da utvrde posledice navodne psihičke i fizičke torture.

Policija je uhapsila Nikolu M. (21) i Milana N. (21), koji se sumnjiče da su u noći između 28. i 29. septembra batinama savladali i silovali mladića, a potom ga terali da pije urin.

Kako se sumnja, oni su to uradili iz čiste obesti. Nikola M. je hteo da se osveti mladiću samo zato što se druži s njegovom bivšom devojkom i što mu je ošamario rođaka. Kako se saynaje osumnjičeni su namamili S. P. u Milovanov stan, u kraju u kojem se okupljaju prostitutke, lopovi i narkomani.

OVO MORATE ZNATI

RUSIJA ZABRINUTA! Teroristi iz Sirije stigli u Azerbejdžan!

ISPITIVANJE RUSKE VAKCINE „Vektor“ prošao kliničke studije

OVAJ GRAD u Srbiji ponovo uveo VANREDNU SITUACIJU!

ŠARČEVIĆU ZABRANJEN ULAZ NA KOSOVO I METOHIJU, ON SE OGLASIO: Nije mi prvi put, ali nije mi jasno zašto

HOROR U BAJINOJ BAŠTI! Majka i sin pronađeni mrtvi!

– Nikola i Milan su presreli S. P. i predložili mu da sa njima popije pivo u parku. Kasnije su mu predložili da odu u Milanov stan, gde je odmah počela tortura. Nikola je zgrabio metalnu štanglu i udarao S. P. po šaci sve dok mu nije polomio prste. Ni to im nije bilo dovoljno pa su ga tukli pesnicama i bukvalno mu promenili lični opis. Posle batina, Nikola ga je silovao, dok ga je Milan naterao da ga oralno zadovolji, dok su ga na kraju naterali da pije njihov urin! – priča izvor i dodaje da su žrtvi zapretili da ih ne prijavljuje.

Povređeni mladić je onda navodno otišao u dom zdravlja, a lekari su slučaj prijavili policiji. Nikola je odmah uhapšen, dok se Milan predao nekoliko sati kasnije, tvrdeći „da nije učestvovao u silovanju i da je pobegao jer se mnogo uplašio“.  

Povučen i čudan

Kako se saynaje, S. P. je juče saslušan u tužilaštvu gde je do detalja opisivao šta je preživeo.

– Poznanici napastvovanog mladića kažu da je malo feminiziran, da ima zdravstvene probleme, kao i da je povučen i čudan – rekao je sagovornik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter