6°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

Jutki ODBIJENA molba, mora u ZATVOR

Milutin Jeličić Jutka osuđen za nedozvoljne polne radnje nad sekretaricom Marijom Lukić dužan je da se javi na izdržavanje zatvorske kazne, pošto mu je odbijena molba kojom je tražio da se ona odloži.

PROČITAJTE JOŠ

HITNO PRODUŽITI RADNO VREME UGOSTITELJA: Grad ponovo traži da Krizni štab što pre ublaži EPIDEMIOLOŠKE MERE

PREMINUO DRAGAN VUKSANOVIĆ: Umro od posledica korona virusa

BRNABIĆ: Dva su razloga zbog kojih mislim da uvođenje kovid pasoša nije moguće

Kako se saznaje, njemu je Osnovni sud u Brusu poslao odluku danas.

Kako smo pisali, Jutka je 25. decembra uputio molbu Osnovnom sudu u Brusu gde je tražio odlaganje kazne zatvora zbog "zdrastvenih problema".

Ova molba odbijena je 28. decembra. Jutka je onda napravio pat poziciju, pa je svega šest dana pre nego što treba da se javi na izdržavanje kazne, u četvrtak 14. januara uložio žalbu na ovu odluku. Žalba je uložena neposredno pred vikend onda kada sud ne radi, tako da ne može pre ponedeljka da je dostavi kolegama na višem nivou.

Podsećamo, prošle su pune dve godine od kako je Marija Lukić na Fejsbuku objavila deo od neverovatnih 15.000 gnusnih SMS-ova koje je tokom dve godine dobijala od svog nadređenog Milutina Jeličića.

- Ljubkam, želkammmmmm te, srceeeee. Kad ćemo se volkatiiii, već, veććć dve godine prođoše - napisao je Jeličić u jednoj od poruka Mariji Lukić. Veoma često Jeličić je u prepisci koristio izraze poput "ljubkam" i "volkam".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

Lana

Kada treba preuzeti odgovornost onda su bolesni ( matori skotovi kada bi mogli prebacili bi svoje godine I bolesti na drugo) samo bi da oni zive, uzas..


Ostavite komentar