5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: kosovo online

KAO BOMBA DA JE PUKLA! Meštani Gračanice šokirani: Oborio je dečaka, a nije stao NI DA POMOGNE! (VIDEO)

Apelujemo da se kroz Gračanicu konačno postave saobraćajna signalizacija i ležeći policajaci, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i nezgoda, izjavili su meštani Gračanice, vidno uznemireni nakon saobraćajnog incidenta, kada je vozač automobila iz još neutvrđenih razloga, udario trinaestogodišnjeg dečaka, dok je vozio bicikl.

PROČITAJTE JOŠ

DETALJAN SPISAK! Evo koji objekti će raditi za vikend, a šta će biti ZATVORENO!

HOROR! Rekli su im da je Ivankino telo spremno za sahranu, a kad su sin i ćerka otvorili kovčeg ZANEMELI SU OD ŠOKA!

ISPRAŽNJEN KAFIĆ U NOVOM BEOGRADU: Prekinuta žurka sa 40 gostiju! Svima pisane kazne

KON O ODLUCI KRIZNOG ŠTABA: Efekti novih mera tek krajem iduće nedelje

ALBANAC KOJI JE UDARIO SRPSKO DETE U BOLNICI: Povređeni dečak van životne opasnosti, komandir policije otkrio detalje nesreće

- Puklo je kao bomba. Milsili smo da je neko udario u naš lokal. Kad smo ja i supruga izašli do asfalta , ona je videla telo, prišla, a ja sam otrčao po vodu i da zovem pomoć. Vozač automobila nije ni stao da pruži prvu pomoć unesrećenom dečaku koji je ležao na asfaltu - ispričao je Novica Filipović.

Meštani Gračanice su zabrinuti za bezbednost dece zbog bahate i brze vožnje u saobraćaju. Ističu da je na ovoj deonici puta, od Doma kulture prema Ajvaliji, ovo bio 17 saobraćajni incident, u poslednjih 20 godina.  

- Pod hitno mora da se nešto preduzme, da li su to školski policajci ili da neko obezbeđuje decu  dok odlaze i vraćaju se iz škole. Često puta sam bio zabrinut kad se deca vraćaju iz škole i kada žure za školskim autobusima. Vozi se neverovatno brzo i nažalost evo šta se večeras dogodilo - kazao je Siniša Đorđević. 

Magistralni i lokalni putevi kroz opštinu Gračanica su poslednjih godina često preopterećeni saobraćajem i koriste se kao zaobilaznica za prištinski aerodrom i uključenje za novosagrađene autoputeve  prema Albaniji i Severnoj Makedoniji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar