Izvor:
25.02.2017 u 14:32
0

Strava i užas u Novom Sadu: PAS IZUJEDAO DEVOJČICU, VLASNIK POBEGAO!

Na moju ćerkicu (9) skočio je pas japanska akita i uhvatio je za usne. Napravio joj je užasne povrede i izbio zube. Ona je operisana u Dečjoj bolnici i sada se nalazi na kućnom lečenju – priča Novosađanin Vido Rađenović.

On kaže da se napad dogodio u nedelju oko 18 časova u Ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju “Detelinara”.

Na tom potezu napravljeni su igralište za decu, teretana i ograđeni prostor za sve.

Ćerkica se šetala sa drugaricom na igralištu za decu. Vlasnik je sedeo i jednom rukom kuckao na mobilnom, a drugom držao psa bez korpe na povocu. On je iznenada skočio i uhvatio mi dete za usta. Krv je šiknula, a on je, kako svedoci pričaju, pogledao kuče i rekao: “Vidi šta si uradio!” i ne obazirući se na zapomaganje mog deteta – ogorčeno priča Rađenović.

Odmah su dotrčali roditelji koji su bili sa decom, a on je ustao i pošao sa psom.

Ljudi su vikali: “Stani, gde bežiš!”, a on je počeo da trči sa kerom. Pokušali su da ga fotografišu, ali s obzirom na to da je trčao, fotografija je veoma loša – kaže uznemireni otac dodajući da ga o slučaju obavestio komšija.

Kada je stigao, šokirao se prizorom.

Ćerka krvava, plače… Užas! Hitna nas je odvezla u bolnicu, gde su je odmah operisali – navodi on.

Kako kaže, ne može da shvati da vlasnik psa još nije pronađen. U celom Novom Sadu veom je mali broj pasa te vrste, s obzirom na to da je poznato kakvi su mužjaci te rase. Građani koji su bili prisutni kažu da mladić ima 20-ak godina, da je visok od 175 do 180 centimetara i da je mršav, a da je pas belo-zlatnih boja.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/nistanesto/Twitter/townsandtravel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter