Izvor:
28.02.2017 u 01:28
0

Regionalna zvezda imala saobraćajku: MERLIN SE SLUPAO U SARAJEVU!

Prema saznanjima bosanskih medija Dino Merlin je danas u Sarajevu doživeo saobraćajnu nezgodu.

Kako su kazali iz PU Sarajevo Novi Grad, sudarila su se vozila marke Mercedes i Peugeot.

"U ulici Zmaja od Bosne do broja devet dogodila se saobraćajna nesreća, a došlo je do sudara dva vozila. Nije bilo povređenih osoba, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta. Mercedesom je upravljala osoba inicijala D.H., a automobilom Pežo osoba inicijala K.S." kazali su iz PU Sarajevo Novi Grad.

Kako mediji navode automobil je vozio Merlinov sin, a u vozilu se nalazio i Mahir Sulejmanović koji je sedio na zadnjem sedištu. Kako je rečeno, Merlin je bio i na razgovoru kod inspektora. Policija je nakon nesreće izvršila uviđaj, a saobraćaj se u ovoj ulici odvija neometano.

izvor: Kurir
Foto: Facebook/dinomerlinofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter