Izvor:
28.02.2017 u 07:32
0

OHRABRUJUĆE VESTI: Mala Milica koju je otac monstrum bacio na pod se čudesno oporavlja!

Preživela je beba Milica iz Uba, stara svega 27 dana, koju je otac zamalo ubio tresnuvši je o pod. Uprkos ozbiljnim povredama koje je zadobila, ova hrabra devojčica može se smatrati medicinskim čudom.

Iako je njen život visio o koncu 12 dana, hrabra beba se izborila sa prelomom lobanje, nagnječenjem mozga, unutrašnjim krvarenjem i povredom oka i zahvaljujući čudu i doktorima Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, gde je hospitalizovana, dobila je još jednu šansu za život.

Dete je premešteno u jedinicu poluintenzivne nege. Stanje je stabilno i kompleksno. Dete nije životno ugroženo, ali je neophodan stalni nadzor lekara rekao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike.

Do pre samo nekoliko dana porodica male Milice strepela je od poziva lekara i vesti da su ostali bez svoje mezimice.

Kada su nam rekli da je Milica bolje, ne mogu vam opisati sreću koja nas je obuzela. Lekari su govorili da neće preživeti, mi smo je zato i krstili kako bi otišla među anđele. Mislili smo da neće preživeti, ali Bog je čuo naše vapaje i uslišio je naše molitve. Našoj devojčici je bolje i sada se nadamo da će se potpuno oporaviti – ispričala je Miličina tetka Saveta.

Velika je borba pred ovim malim borcem. Iako dete više nije životno ugroženo, njeno zdravstveno stanje je komplikovano, a posledice ozbiljnih povreda koje je zadobila su još uvek neizvesne.

Doktori će nastaviti da se bore svaki njen naredni dan, a kako će teći oporavak još uvek ne može da se prognozira.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter