Izvor:
28.02.2017 u 14:13
0

Drama u Trsteniku: 30 SATI TUKAO BIVŠU DEVOJKU JER GA JE OSTAVILA!

Aleksandar S. (35) iz Trstenika, kod Kruševca, za vikend je oteo svoju devojku E. S. jer više nije htela da se zabavlja sa njim i zaključao je u svom stanu.

Nesrećna žena oslobođena je nakon 30 sati drame, a nasilniku je određeno zadržavanje. U krivičnoj prijavi E. S. navodi da ju je dečko Aleksandar zaključao i tukao u stanu jer više nije želela da bude u vezi s njim.

Ona je u jednom trenutku uspela da se domogne telefona i pozove policiju.

Inspektori su je zatekli uplakanu i sa modricama po telu. Nesrećna devojka je odmah ispričala da ju je dečko zaključao u stanu i da ju je mučio. Dok je pričala policajcima šta joj se sve dogodilo, nasilnik joj je pretio da će “zažaliti zbog svega što mu je uradila“. On je priveden i odmah mu je određeno zadržavanje – objašnjava sagovornik Alo blizak ovom slučaju.

Devojka je upućena na lekarski pregled.

Ona je rekla da je preživela psihičku i fizičku torturu, ali da nije silovana. Ispričala je da ju je u svoj stan uveo i zaključao u subotu u 22 sata i da ga je od tada, pa narednih 30 sati, molila da je pusti. Međutim, svaki put kada bi jače zaplakala, on bi je udario – dodaje izvor.

S druge strane, uhapšeni nasilnik se navodno pravdao policiji da je “hteo samo malo da je zaplaši”, ali da nije hteo da je povredi, već da je ubedi da mu se vrati.

Alo/Telegraf
Foto:Arhiva/Twitter/fop2014

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter