Izvor:
28.02.2017 u 14:47
0

Strava i užas u školi u Zemunu: DEVOJČICA POKUŠALA DA SE OBESI!

Devojčica od 10 godina pokušala je da se obesi juče u toaletu jedne osnovne škole u Zemunu, ali ju je, srećom, u poslednji tren spasla učiteljica.

Prema pisanju Informera, ova stravična priča desila se oko 17 sati, za vreme školskog odmora.

Devojčica je za vreme odmora ušla u školski toalet, popela se na WC šolju, prebacila kanap preko cevi od grejanja i namakla omču oko vrata. Drugi đaci su videli da se nešto čudno dešava u ženskom toaletu, pa su brzo pozvali učiteljicu– otkiva izvor Informera.

Srećom, učiteljica je bila dovoljno brzo.

Utrčala je u toalet i bukvalno u poslednjm trenutku skinula nesrećnu devojčicu s vešala – dodaje izvor ovog lista.

Ubrzo nakon incidenta u ovu zemunsku školu je došla policija i obavila uviđaj i informativne razgovore s direktorom i učiteljicom koja je spasla nesrećnu devojčicu. Napravljen je zapisnik, a učenica koja je pokušala samoubistvo prebačena je u dečju psihijatrijsku kliniku.

Vest o ovome brzo se prenela školom i uznemirila sve učenike, pa su po većinu njih došli roditelji i pre završetka nastave. Zašto je dete od 10 godina pokušalo da se ubije, nije poznato. Kako nezvanično saznaje ovaj list, učenica je i ranije pokušavala da naudi sebi.

Telegraf/Informer
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter