Izvor:
28.02.2017 u 20:47
0

Rat za teritoriju i novac: EKIPA SALETA MUTAVOG PALILA SPLAVOVE? (VIDEO)

Doslovno imaju vlast. Prevlast ne dogovaraju sa vlasnicima, već sa drugim obezbeđenjem.

Poznati beogradski noćni klub-splav “Freestyler” jutros oko dva časa izgoreo je u požaru koji je, kako jedan dnevni list saznaje, podmetnut zbog prevlasti nad splavovima. Iste noći, bačena je bomba na klub Tilt, koji je u vlasništvu istih ljudi koji poseduju i izgoreli splav, Grka koji se prezivaju Liapis.

Kako saznajemo, obračun je vođen između dve ekipe obezbeđenja, među kojima ima i veliki broj lica koja su aktivna na navijačkim tribinama..

Ekipa pokojnog Saleta Mutavog dominira na splavovima i klubovima i doslovno otima “vlast”. To su i ovde hteli da urade. Ali, kako saznajemo, oni prevlast ne dogovaraju sa vlasnicima, već sa drugim klanom obezbeđenja.

Ovde su naišli na otpor.

Vlasnici splava su porodični ljudi, nikom se nisu zamerali, nisu bili u dugovima. Radi se o prevlasti nad splavovima, o dominaciji u noćnom životu. Tu se vrte ogromne pare, a i nije novost da klanovi tu prodaju svoju drogu. Koliko znam, određena ekipa, da kažemo kriminalna, tražila im je takozvani veliki reket, takozvani “tal” odnosno, hteli su sve da preuzmu, obezbeđenje sa Fristajlera i Tilta nije pristalo i podmetnut je požar i bačena bomba. Taman su im sad sve uništili pred sezonu – kaže naš izvor.

POGLEDAJTE:

Izvor: Telegraf
Foto: Ćutolog

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter