Izvor:
01.03.2017 u 01:42
0

PRVA ŽRTVA TRAGEDIJE U KRAGUJEVCU: Potpukovnik Miroslav Perišić stradao u eksploziji!

Potpukovnik Vojske Srbije Miroslav Perišić je prva žrtva eksplozije u tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu, saopštio je ministar odbrane Zoran Đorđević.

Perišić je bio komandant garnizona Kragujevac. Pripadnik Vojske je već 26 godina, a u prethodne dve je radio u Tehničko-remontnom zavodu. Ministar je porodici potpukovnika Perišića izrazio duboko saučešće.

Prema poslednjim informacijama, u eksploziji koja se danas dogodila tokom gašenja požara u Tehničkom remontnom zavodu u Kragujevcu, jedna osoba je izgubila život, za tri se još traga, dok je 25 pripadnika Vojske Srbije i MUP povređeno, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Svi povređeni su zbrinuti u kragujevačkom Kliničkom centru i nisu životno ugroženi.Ministar odbrane Zoran Đorđević i pomoćnik ministra za materijalne resurse Nenad Miloradović nalaze se na licu mesta kako bi se upoznali sa detaljima tog tragičnog događaja.

Kurir
Foto: Ministarstvo odbrane

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter